Hier ben ik (creatief werkboek voor meer zelfliefde)

Ik denk dat er niemand is die geen innerlijke criticus met zich meedraagt en dat kan heel vermoeiend zijn. Door die innerlijke criticus zitten wij onszelf vaak lelijk in de weg. De basis van geluk is houden van jezelf. Maar om van jezelf te houden is soms met alle ‘imperfecties’ wel een beetje lastig. Want overal zie je (ogenschijnlijk) mooiere levens en lichamen, wat munitie is voor je innerlijke criticus die je gedachten voedt met zelfkritiek en jezelf onzeker laat voelen.

Sophie & Frieda

Voor het creatieve werkboek Hier ben ik bundelden grafisch ontwerper Sophie van Bragt (Creatieve oplossingen ontwerpen voor vraagstukken binnen de sociale sector en gezondheidszorg zijn haar ambitie) en gewichtsconsulent/coach Frieda van der Loos-Boudesteijn hun krachten. Frieda coacht in haar praktijk mensen die worstelen met hun eetgedrag of zelfbeeld. Zij maakt hierbij gebruik van mindfulness en positieve psychologie. Sophie en Frieda willen met hun creatieve werkboek helpen af te rekenen met je innerlijke criticus!

Haat-liefde verhouding

Veel vrouwen zijn ontevreden over hun gewicht of lichaam en richten hun aandacht vooral op hetgeen ze niet tevreden over zijn. Vaak ontstaat er dan een haat- liefde verhouding met zichzelf. Dit bracht Sophie op het idee om als afstudeerproject van haar opleiding tot grafisch ontwerper, een werkboek te ontwikkelen voor vrouwen. Een positief boek waarin liefde voor jezelf, zelfverzekerdheid en gezondheid centraal staat.

In het hier en nu

De leuke korte mindfulness opdrachtjes van Sophie en Frieda brengen je in zes weken terug in het hier en nu en inspireren je om alles uit het leven te halen en vooral om van jezelf te houden. Je bent namelijk perfect zoals je bent ook al besef je dat zelf nog niet.

  • Titel : Hier ben ik
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025907815
  • Pagina’s: 144
  • Publicatiedatum: 20-04-2021
  • Uitgeverij ten Have

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s