Last minute Vaderdag cadeautip!

Ben je opzoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vader? ( Of voor je echtgenoot, verloofde, vriend, zoon, neef, oom, opa, bonusvader, schoonvader of…) Zoek dan niet verder ! Wij hebben dit keer een tip voor een cadeau wat vast iedere vader leuk vindt om te krijgen. Verras je vader op 20 juni met een mannenarmband! Door de mogelijkheid de armband te laten graveren is het een persoonlijk en betekenisvol cadeau.

Hoewel mannenarmbanden op dit moment een trend is, is het niets nieuws. (Foto ©Anneke Schrijft)

Het verkeerde eind

Denk je dat armbanden alleen een sieraad voor vrouwen is? Dan heb je het bij het verkeerde eind! *Hoewel mannenarmbanden op dit moment een trend is, is het niets nieuws. Al eeuwenlang worden sieraden door mannen gedragen om hun macht en status weer te geven. Ook werd er geloofd dat het dragen van een bepaald sieraad geluk zou brengen of bescherming zou bieden tegen het boze oog. Veel krijgers droegen armbanden van ijzer en armbanden dienden ook als betaalmiddel. Aan armbanden kon je ook zien uit welk land of gebied een man kwam en of die een vriend was of een vijand! Tegenwoordig geven sieraden weer wie je bent of hoeveel iemand voor je betekend.

Uniek

Wij mochten bij Kaya Sieraden een mannenarmband uitkiezen en laten graveren. Wij kozen voor een stoere zwart runderleren mannenarmband ‘Handwritten’ met Eigen Handschrift. Die door de mogelijkheid een persoonlijke tekst erin te laten graveren uniek is!

Prachtig en stoer! Deze runderleren mannenarmband met roestvrijstalen sluiting. (Foto ©Anneke Schrijft)
  • Deze armband is verkrijgbaar in: rundleer met roestvrijstalen sluiting

  • Grootte: 15 t/m 23 cm

  • Dikte: 12 mm

  • Gravure

  • Linkervlak: max 2 regels van 9 tekens

  • Rechtervlak: max 2 regels van 12 tekens

  • Verpakking: een luxe sieradendoosje, gelijk klaar om cadeau te geven!

  • Giving back: per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan. 

Sieraden geven weer wie je bent of hoeveel iemand voor je betekend. (Foto ©Anneke Schrijft)

WAUW!

De armband werd geleverd in een mooi sieradendoosje en in de envelop was een luxe Vaderdag verpakking met leuke stikker bijgesloten. Doordat dit de eerste keer was dat wij bij deze sieradenwebshop een bestelling plaatsten wisten wij niet wat wij konden verwachten. Maar toen wij het sieradendoosje opende was onze eerste reactie WAUW! Wij werden positief verrast door de goede kwaliteit van de armband. Ook heeft de webshop een uitstekende service, er werd snel en adequaat op onze vragen over onze bestelling gereageerd. Op de website van de webshop wordt geadviseerd wanneer je de maat neemt van je pols, er 2,5 cm bij op te tellen. Maar omdat het bij een mannenarmband mooier en stoerder is wanneer deze strakker om de pols zit was dat in dit geval niet nodig. Dinsdag hadden wij de armband besteld en woensdag viel de armband al bij ons in de brievenbus!

Zomaar

Neem snel een kijkje bij de Kaya Vaderdag collectie en geef je vader een mooi en persoonlijk cadeau voor Vaderdag. (Of gewoon zo maar!) Je krijgt nu 15% korting op je bestelling met code PAPA15%. Daarnaast ontvang je bij elk sieraad uit de Vaderdag collectie een mooi cadeau zakje met een ‘Voor de liefste papa’ sticker.  

Bron: * http://www.saurojewelry.com/venturo/2017/09/15/bracelets-are-not-new-to-mens-fashion-far-from-it-learn-more-about-the-historical-backgroung-of-mens-bracelets/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s