Contact

Heb je vragen, leuke tips, op- of aanmerkingen? Of ben je van een bedrijf of PR-bureau?  Er zijn verschillende manieren van samenwerking mogelijk. Denk hierbij aan een review van een product, een artikel om uw bedrijf bekender te maken of een winactie, etc.  Ook ontvang ik graag informatie over nieuwe producten. Stuur  een mail naar:

annekeschrijft@hotmail.com

Do you have questions, tips, remarks or comments? Or are you from a company or PR agency? Different ways of cooperation are possible. Think of a review of a product, an article to make your company more know, or a giveaway, etc. I also like to receive information about new products. Send an e-mail to:

annekeschrijft@hotmail.com

 

 

18 reacties op “Contact

 1. Dag Anneke,
  Wat een leuke vrolijke blog heb je!
  Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad en in Munchen en ga vooral door met schrijven!

  Hartelijke groet,
  Elselien van Dieren – Libelle

  Like

  1. Hoi Elselien,

   Leuk dat jij een kijkje bent komen nemen op mijn blog. Wij hebben een hele leuk dag gehad in Munchen, het was een bijzondere ervaring. Binnenkort plaats ik een stukje over die dag, kom je dan nog een keer een kijkje nemen op mijn blog? nogmaals bedankt! Groetjes Anneke

   Like

 2. Hello Anneke!
  I would like to invite you to join the recipe search engine Volrecepten.be so the recipes you publish on your blog would be visible to many people. Please, take a look at our page and if you like it, I will be happy to welcome you!
  Wish you a nice day 🙂

  Like

  1. Hoi Zoe-Amber,
   Wat leuk dat je mij genomineerd heb voor de Liebster Award! Ik vind het een hele eer 🙂 Jammer genoeg ben ik al een keer eerder genomineerd geweest en je mag maar 1 x mee doen 😦 ik vind het wel heel leuk om in een volgend artikel jouw vragen te beantwoorden. Nogmaals bedankt voor de nominatie! Groetjes Anneke

   Like

 3. hallo, Anneke

  ten eerste leuke frisse site.
  ik wauw u om advies vragen, ik ken een jongen knul van 22 die compleet zwart woord gemaakt door heel Valkenburg, aan de geul. deze jongen is vroeger gepest geworden om dat hij verschillende belangstellingen niet begreep, om dat die zware add heeft en overgevoelig was.
  hij werd gepest voor zijn, dcd, scoliose en uiterlijk.
  hij was de enigste jongen uit zijn dorp en kende niemand op zijn school, ideaal doelwit. hij verweerde zich in zijn hooft met al zijn pestkoppen te willen dood schieten. om dat er dag in dag uit, op hem scholden, hem bestelden, hem brandmerkte, hem dreigden en sloegen. ik vind het niet gek dat hij zich zo verweerden in zijn hooft. als je vrienden loos bent op een school van 400 man waarvan man waren tegen hem. helaas is deze jongen aan de drugs geraakt en zijn verdedig erger geworden, wat uit eindelijk heeft geleidt tot dwang gedachten. nu is de jeugd er achter gekomen hoe hij zich verdedigt, door een hele foute meid die hij leuk heeft gevonden. zij is de oorsprong van zo veel verzonnen roddels die gewoon niet waar zijn. ze wilt hem eigenlijk dood krijgen door hem vast te zetten als sociopaat. en hun hoop dealers hem te laten kapot schieten of in elkaar te willen laten trappen. bijna half tot heel Valkenburg blijft deze jongen maar boos aan kijken en zwart maken. terwijl hij het net zo gezellig wilt hebben als de rest, en liefst met rust woord gelaten. het is op paar pesttrauma’s en paar andere heftige trauma’s, wat paar verkeerden gedragingen op leveren, een hele aardige nette jongen. gelukkig weten paar mensen wel hoe die is. Valkenburg blijft hem voorlopig zo lastig vallen.
  nu gaat het niet om pesten op school maar om een dorp. het gaat te ver !!
  en ik heb dringend advies nodig om deze kinderen te laten stoppen, en wakker te laten worden. ze moeten eens weten wat voor een schade ze aan richten aan deze al beschadigde ziel. nu u ongeveer zijn verhaal weet. kunt u advies geven om dit apen gedrag te stoppen? want ik weet zeker dat er nog un keer gewonden gaan vallen! of hem woord iets aangedaan of hij gaat ooit van dwang naar daad. ik wil graag helpen maar ben o zo radeloos!

  Met vriendelijke groet, Tom

  Like

  1. Wat een droevig verhaal Tom.Het beste is toch dat deze jongen zelf professionele hulp gaat zoeken. Als hij niet alleen wil gaan mischien kun jij of iemand anders dan met hem meegaan?

   Like

 4. Hoi Anneke.
  Heb jij je website gehost of is hij van jouw gratis weet je waar je website onder kan brengen de mijn is met domein en hosting. Het zal ook handig zijn als die kan bellen. heb jij een suggestie voor mijn.

  Like

 5. Hi Anneke, mijn antwoord op de vraag die ik moet beantwoorden om mee aan de winactie en dus kans te maken op een gesigneerd exemplaar van ‘Vis op vrijdag’, is: Mijn relaxhoekje. Als ik toch op een andere manier mijn antwoord kenbaar moet maken, dan lees ik dat graag! Hartelijke groet, Hanneke.

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Birgitte, Aan de rechterkant op mijn blog zie je de tekst volg blog via email. Als je dan op het blauwe knopje waarop volg staat klikt kun je mijn blog via email volgen. En als dat niet lukt kun je de Facebookpagina van Anneke Schrijft liken en volgen. Bedankt dat je mijn blog leuk genoeg vind om te gaan volgen 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s