De mening van Challenge deelnemer Yolanda

Nadat je eerder deze week kennis maakte met Teunie Prins- Gerritsen, de vouw achter Prinse Care. Maak je dit keer kennis met een van haar Challenge deelnemers Yolanda. Mocht je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden zijn, om net als  Yolanda, deel te nemen aan de Challenge. Dan heeft Teunie verderop een aanbieding voor jou!

happy-healthy-people

Yolanda: Ik ben via een vriendin met Liz in contact gekomen en zo ben ik aan de challenge begonnen. Ik was al langer in mijn hoofd bezig om mijn eetpatroon te veranderen, maar zoiets is niet gemakkelijk om alleen te doen. Daarbij wist ik ook niet precies wat en hoe ik dat wilde….Waar ik in ieder geval vanaf wilde was suiker. Verder at ik al een tijd ’s morgens rijstepap omdat ik geen tarwe en haver meer kon verdragen. Daar kreeg ik een opgeblazen gevoel, darmkrampen en diarree van. Dus wat dat betreft sluit de challenge daar mooi op aan, aangezien alle granen geschrapt worden. De challenge werkt als volgt: granen, peulvruchten, nachtschades, melkproducten, kiemgroente en bonen staan op de “niet meer eten lijst”. Dan krijg je meteen de vraag wat mag je dan nog wel? Nou, vis, vlees, eieren, volle yoghurt of kwark, groente, fruit, kruiden, noten en zaden en daar kun je prima een heerlijke maaltijd mee maken. Al is het in het begin best wennen en kost het bereiden meer tijd. Verder gebruik je dagelijks aloë vera dit helpt je darmen en zit vol voedingsstoffen.

noot

Ik heb voor het “All the way” pakket gekozen wat inhoud dat ik veel begeleiding krijg en dat ervaar ik als heel prettig. Ik ben begonnen met een introductieavond over voeding/vulling en daarna ben ik gestart. Ik krijg 5 keer per week  een mail en daar staat altijd een positieve quote in en verder veel info over hoe bepaalde processen in je lichaam werken, over ontwenningsverschijnselen, over voeding of vulling, over het bewerken van voedsel etc. Het geeft je meer inzicht in het hoe en waarom van deze nieuwe leefstijl. En door begrip is het makkelijker vol te houden. Je krijgt je 1 keer per week een opdracht om inzicht te krijgen je patronen en gewoontes. Handig en soms confronterend. Verder zit ik in de besloten challenge facebookgroep waarin ik al mijn vragen en dingen die ik wil delen kwijt kan. Daar komt ook vrij snel een reactie op die nuttig en praktisch is en waar ik mee vooruit kan. En bij een dipje word je gesteund en aangemoedigd! Ik ben nu ruim 2 weken bezig en het gaat lekker, geen trek in zoetigheid, al een paar kilo’s kwijt en inplannen van de maaltijden kost steeds minder tijd, al met al prima te doen! En fijne begeleiding van Teunie en Liz!

korting

Teunie heeft een leuke korting voor de lezers van Anneke Schrijft! De eerste vijf deelnemers  die zich aan melden voor de Challenge met het niveau  Goud of All the way  krijgen:

 10% korting op de inschrijving met de kortingscode: BlogAnneke16

Meer informatie:

Via deze link kun je een gratis e-book aanvragen vol met informatie en de kosten van deelname aan de Challenge.

Via deze link kun je opgeven om deel te nemen aan de Challenge. Hier kun je ook de kortingscode invullen.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s