Hieperdepiep hoera!

Hieperdepiep hoera! In juni bestaat aHEALTHYbody 10 jaar. (Foto: Freepik)

In juni bestaat aHEALTHYbody 10 jaar! Eigenaresse Lejla Barakovic viert dit heugelijke feit graag met ons, en wie een feestje viert trakteert. Verderop lees je hoe jij kans kunt maken op één van de twee cadeaupakketten t.w.v. 45 euro! 

Vijf jaar geleden interviewde ik je voor het vijf jarig bestaan van aHEALTHYbody. Nu zijn wij vijf jaar verder. Wat is er in die tussenliggende jaren gebeurd?

”De verzorgingsproducten van Tinktura zijn aan ons assortiment toegevoegd. Deze producten zijn vrij van parabenen en conserveringsmiddelen. De shampoobars van deze lijn zijn door de drogisterijenbranche genomineerd in de categorie ‘Beste Haarproduct’. Daarnaast is de Cydonia lijn uitgebreid met gels voor spierpijn, sportblessures, blauwe plekken en de Mirofem crème die speciaal geschikt is voor vrouwen met een droge huid bij hormoondisbalans .”

Hoe besteed je in corona tijd aandacht aan dit bijzondere jubileum?

”Op social media besteed ik er veel aandacht aan en het wordt gevierd met een winactie bij Anneke Schrijft! Daarnaast wordt er aandacht aangegeven door de drogistenvakbladen. Ook werd het 15 juni uitgebreid gevierd met een ‘ladies only avond’, waarbij klanten naar huis gingen met een goed gevulde goodiebag. Wij hielden ons die avond natuurlijk wel aan de coromamaatregelen, er werd afstand gehouden en de bezoekers kwamen in shifts. Ondanks de maatregelen was het een geslaagde avond en is het zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.’

Wie een feestje viert trakteert! (foto: ahealthybody)

Wat is de eerste mijlpaal die je bereikt hebt met aHEALTHYbody?

”Toen ik een award uitgereikt kreeg van de drogisterijbranche! Vaginor Plus werd toen gekozen als beste product in de categorie ‘Intiem Hygiëne’. Een tweede mijlpaal voor mij was het moment dat gynaecologe Barbara Havenith in haar boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ de vaginaaltabletten van Cydonia aanraadde.”

Wat is de grootste verandering die aHEALTHYbody heeft doorgemaakt?

”Dat ik een kantoor en opslagruimte heb! Mijn eettafel werd omgeruild voor een echt bureau in een echt kantoor. En dat mijn zolder werd omgeruild met een opslagruimte. Dat was een grote verandering!”

Waar ben je het meeste blij en trots op?

”Dat de klanten tevreden zijn over de producten die ik verkoop en dat er steeds meer drogisterijen deze producten in hun winkel hebben liggen.”

Wat is jouw doel voor de komende 10 jaar?

”Mijn doel is dat alle natuurwinkels en drogisterijen de producten van Tinktura en Cydonia gaan verkopen.”

Laat hieronder een felicitatie achter voor het 10 jarig bestaan van aHEALTHYbody en maak daarmee kans op één van de twee (bovenstaande) cadeaupakketten te winnen!!

Meedoen kan t/m 04-07-2021. De winnaar wordt 06-07-2021 hier bekend gemaakt.

Winactie is gesloten! Wie de winnaars zijn lees je hier.

53 reacties op “Hieperdepiep hoera!

 1. Van mijn dochter (vermoedelijk de grootste Tinktura fan op aarde), maar ook van mijzelf, van harte gefeliciteerd met jullie tienjarig bestaan! Op naar het gouden jubileum!

  Geliked door 1 persoon

 2. Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan!! Ik hoop dat jullie het fijn kunnen vieren ondanks alle beperkingen door de Corona, en dat er nog maar heel veel fijne en mooie jaren bij mogen komen!! 🎈🎉🥂🎁

  Geliked door 1 persoon

 3. Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van aHealthyBody! En wat een prachtige missie hebben jullie, om mensen te helpen hun huid & lichaam op natuurlijke wijze te verzorgen! Ik geloof dat natuurlijke producten het allerbeste zijn, geen chemische troep maar puur natuur! 🙂

  Liefs Fenny

  Geliked door 1 persoon

 4. Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum! Ze zeggen dat mensen die doelen hebben succesvoller in het leven zijn, dus met het volgende 10 jaar doel komt het vast goed.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een mooie mijlpalen heb je bereikt de afgelopen 10 jaar, dat belooft wat voor de komende 10 jaar! Prachtige producten met een prachtig verhaal erachter. Duimen dat ik het zelf mag ontdekken én beleven!

  Geliked door 1 persoon

 6. Van harte gefeliciteerd met het jubileum van 10 jaar 🥳🥳🥳 Groetjes Anneliese de Waal

  Wat een super pakket om te winnen 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

  Geliked door 1 persoon

 7. Lang zal ze leven, lang zal ze leven,… 10 hoeraatjes voor aHEALTHYbody! Wat een mooie weg is er afgelegd de afgelopen 10 jaar… Blijf zulke mooie stapjes maken in de toekomst!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s