In gesprek met… Lejla Barakovic de vrouw achter a HEALTHY body (winactie)

ik

Anneke Schrijft feliciteert a HEALTHY body met hun 5 jarig bestaan! Ter ere daarvan dit keer een interview met de vrouw achter a HEALTHY body Lejla Barakovic.

Dat is gelijk mijn eerste vraag. Wie is de vrouw achter a HEALTHY body?

Dat ben ik Lejla Barakovic, kleuterjuf op een basisschool, getrouwd,moeder van drie kinderen, 35 jaar, geboren in Rotterdam en afkomstig uit Bosnië en Herzegovina.

Beschrijf a HEALTHY body in zes woorden.

 1. Natuurlijk,
 2. intiem
 3. hygiëne,
 4. uniek
 5. verzorgend
 6. verfrissend.

Hoe is a HEALTHY body ontstaan?

Terwijl ik op vakantie was in Bosnië, raakte ik aan de praat met een vrouwelijke gynaecologe. Zij vertelde mij over de producten van Cydonia en dat deze producten al jaren gebruikt werden door haar patiënten. Ik raakte geïnteresseerd in haar verhaal en product.  Want ik wist dat zulke producten in Nederland niet te koop waren.Daarom nam ik de grote stap om Cydonia naar Nederland te importeren. Dit bleek een goede zet  te zijn! Al gauw kreeg gynaecologe Barbara Havenith interesse in de Cydonia producten en  wilde een groothandel de Cydonia producten gaan verkopen.

Wist je dat…

Advertentie-nominatie-Care-Awards_WEBVERSIE

Kun je de producten van Cydonia op eigen initiatief gebruiken of moet je eerst langs de huisarts?

De producten worden al verkocht in diverse drogisterijen en vanaf januari 2016 in diverse apotheken in Nederland. Ook zijn ze te koop via diverse groothandels. Ze zijn niet op recept verkrijgbaar, wel in de winkels en online.

Zijn er bijwerkingen en hoelang duurt het voor een product werkt?

Het kan voorkomen dat er een allergische reactie optreed bij gebruik van één van de producten.  Dit komt bij ongeveer 5% van de vrouwen voor. Denk daarbij aan hoofdpijn, branderigheid of een prikkelend gevoel.

De werking verschilt per product, bijvoorbeeld:

 • Vaginor Plus 2x per dag 6 dagen lang bij vaginale schimmelinfectie,
 • Ravensara 30 dagen 1x per dag en
 • Vijf Plantenextracten 10 dagen 1x per dag.

Deze producten kunnen ook preventief gebruikt worden omdat ze natuurlijk zijn.

Certificaat-beste-introductie-2014-724x1024

Hormoonbalans voor vrouwen

Pasgeleden kon je op Anneke Schrijft een interview lezen met vrouwenarts, gynaecoloog en directeur van de Vrouwenpoli in Boxmeer Barbara Havenith. Zij is één van de professionals die de de vaginale zetpillen van Cydonia aanraadt aan haar patiënten. Op mijn vraag waarom zij deze producten aanraad, antwoordt zij het volgende:

“Omdat a HEALTHY body een van de weinige producenten zijn die met natuurlijke stoffen werken. Wanneer je vaginale schimmel hebt krijg je naar mijn mening te snel een medicijn en wordt er te weinig aan het herstel van het lichaam gedaan. Je kunt iets onderdrukken maar je kunt het lichaam ook helpen zelf een oplossing te vinden. Daarbij helpen de zetpillen.”

Onlangs verscheen van Barbara Havenith en sterrencoach Ralph Moorman Hormoonbalans voor vrouwen, het boek wat bij geen enkele vrouw mag ontbreken in de boekenkast of op het nachtkastje.

Wat & waarvoor

In het boek Hormoonbalans voor vrouwen worden onderstaande producten aangeraden bij de volgde klachten:

 • Ravensara:  deze vaginale zetpillen zijn gemaakt voor vrouwen met een afwijkende PAP 1,2 en 3a.
 • Vaginor Plus: vaginaalzetpillen gemaakt met Tea Tree Olie, wordt gebruikt voor reiniging, bij vaginale schimmelinfectie en ter voorkoming van schimmelinfectie.
 • Vijf Plantenextracten: vaginaalzetpillen gemaakt van vijf verschillende planten: Sint Janskruid, Duizendblad, Herderstasje, Calendula en Kamille. Deze worden gebruikt door vrouwen die een droge vagina helpen bij bijvoorbeeld de menopauze.

5-jaar-banner

 Wie feest viert trakteert!

Daarom mag Anneke Schrijft dit keer wegens het 5 jarig bestaan van a HEALTHY body, 6 doosjes  Vaginor Plus weggeven! Wat je moet doen om kans te maken? Vertel in een comment hieronder:

waarom intieme hygiëne belangrijk voor jou is.

 

 

 

 

 

9 reacties op “In gesprek met… Lejla Barakovic de vrouw achter a HEALTHY body (winactie)

 1. Wanneer je goed en comfortabel in je lijf zit van binnen tot buiten sta je fijner in het leven.. Ongemakken voor een vrouw zijn er genoeg als je op deze manier kan voorkomen dat dit er ook een word of genezing van een infectie ermee kan oplossen zonder medicatie troep lijkt mij dit een product die elke vrouw in haar kastje moet hebben liggen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Waarom is hygiene en helemaal intieme hygiene voor mij belangrijk.
  Denk een heel gewoon antwoord: het hoort bij elke vrouw.
  Om je schoon, fris te voelen en eventuele ongemakken te voorkomen.
  Helaas rust er nog vaak een taboe op om dit gewoon te bespreken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Voor mij is dat belangrijk omdat ik super gevoelig reageer op wat voor middelen dan ook en ik erg vaak terugkomende klachten heb die dan weer behandeld worden met heftige middelen waar ik ziek van word…en door de hele tijd bezxig te zijn met een vagina die geïrriteerd is, daar word een mens niet blij van, het gaat echt ten koste van levensvreugde..erg blij met een antwoord uit de natuur..

  Geliked door 1 persoon

 4. Omdat het ten koste gaat van de levensvreugde als het niet in balans is..de voorgeschreven middelen waar heftige reacties op kunnen komen,..ik hoop dat ik in dit product een antwoord heb gevonden op mijn al jaren onrustige intieme huishouding…

  Geliked door 1 persoon

 5. lief zijn voor je lichaam en daar goed voor zorgen is 1. Als dan een partner daar niet zo nauw naar heeft geleefd, zonder dat ik dit wist, is diep triest. Gelukkig ben ik al 5 jaar zonder deze partner. Toch is een goede schoonmaak, nooit verkeerd. De overgang die ik nog mag meemaken, zal ook zo zijn dingen meebrengen. Ik ben benieuwd naar dit product.

  Geliked door 1 persoon

 6. Na de uitslag van het bevolkingsonderzoek PAP 3A en HPV positief heb ik 2 maal (met een tussenpoze van 3 maanden) een kuur Ravenasara zetpillen gebruikt. Na een jaar wederom uitstrijkje laten maken: PAP1 en helaas nog wel HPV positief. De verwachting is dat HPV over een half jaar geklaard zal zijn. Voor HPV behandeling gebruik ik nu AHCC. Ik ben benieuwd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s