Hieperdepiep hoera!

Hieperdepiep hoera! In juni bestaat aHEALTHYbody 10 jaar. (Foto: Freepik)

In juni bestaat aHEALTHYbody 10 jaar! Eigenaresse Lejla Barakovic viert dit heugelijke feit graag met ons, en wie een feestje viert trakteert. Verderop lees je hoe jij kans kunt maken op één van de twee cadeaupakketten t.w.v. 45 euro! 

Vijf jaar geleden interviewde ik je voor het vijf jarig bestaan van aHEALTHYbody. Nu zijn wij vijf jaar verder. Wat is er in die tussenliggende jaren gebeurd?

”De verzorgingsproducten van Tinktura zijn aan ons assortiment toegevoegd. Deze producten zijn vrij van parabenen en conserveringsmiddelen. De shampoobars van deze lijn zijn door de drogisterijenbranche genomineerd in de categorie ‘Beste Haarproduct’. Daarnaast is de Cydonia lijn uitgebreid met gels voor spierpijn, sportblessures, blauwe plekken en de Mirofem crème die speciaal geschikt is voor vrouwen met een droge huid bij hormoondisbalans .”

Hoe besteed je in corona tijd aandacht aan dit bijzondere jubileum?

”Op social media besteed ik er veel aandacht aan en het wordt gevierd met een winactie bij Anneke Schrijft! Daarnaast wordt er aandacht aangegeven door de drogistenvakbladen. Ook werd het 15 juni uitgebreid gevierd met een ‘ladies only avond’, waarbij klanten naar huis gingen met een goed gevulde goodiebag. Wij hielden ons die avond natuurlijk wel aan de coromamaatregelen, er werd afstand gehouden en de bezoekers kwamen in shifts. Ondanks de maatregelen was het een geslaagde avond en is het zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.’

Wie een feestje viert trakteert! (foto: ahealthybody)

Wat is de eerste mijlpaal die je bereikt hebt met aHEALTHYbody?

”Toen ik een award uitgereikt kreeg van de drogisterijbranche! Vaginor Plus werd toen gekozen als beste product in de categorie ‘Intiem Hygiëne’. Een tweede mijlpaal voor mij was het moment dat gynaecologe Barbara Havenith in haar boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ de vaginaaltabletten van Cydonia aanraadde.”

Wat is de grootste verandering die aHEALTHYbody heeft doorgemaakt?

”Dat ik een kantoor en opslagruimte heb! Mijn eettafel werd omgeruild voor een echt bureau in een echt kantoor. En dat mijn zolder werd omgeruild met een opslagruimte. Dat was een grote verandering!”

Waar ben je het meeste blij en trots op?

”Dat de klanten tevreden zijn over de producten die ik verkoop en dat er steeds meer drogisterijen deze producten in hun winkel hebben liggen.”

Wat is jouw doel voor de komende 10 jaar?

”Mijn doel is dat alle natuurwinkels en drogisterijen de producten van Tinktura en Cydonia gaan verkopen.”

Laat hieronder een felicitatie achter voor het 10 jarig bestaan van aHEALTHYbody en maak daarmee kans op één van de twee (bovenstaande) cadeaupakketten te winnen!!

Meedoen kan t/m 04-07-2021. De winnaar wordt 06-07-2021 hier bekend gemaakt.

Winactie is gesloten! Wie de winnaars zijn lees je hier.

53 reacties op “Hieperdepiep hoera!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s