Niet te breken|| Wordt mentaal onverslaanbaar door de ervaringen en lessen van de Special forces

Niet te breken zal je helpen out of the box te gaan denken.

Sander Aarts, teamleider bij de Special Forces en opgeleid als marinier, commando, kikvorsman, sniper, medic, antiterreur specialist en vrije val parachutist! Voor zijn verdiensten werd hij geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. Aarts vind zichzelf niet speciaal maar ziet hetgeen wat hij heeft weten te bereiken als een bewijs dat je met de juiste mentaliteit en instelling alles kunt bereiken. In zijn boek Niet te breken beschrijft hij zijn persoonlijke reis als een van de best getrainde militairen van de Nederlandse Special Forces en als mens.

Handvaten

Door diverse situaties en gebeurtenissen die hij mee maakte te observeren en achteraf te reflecteren, kreeg hij inzichten die hij graag met ons deelt. Hij hoopt ons handvaten aan te kunnen reiken voor moeilijke momenten. Zo wil hij ons tot steun zijn sterker in het leven te staan, en zo anderen te kunnen helpen hetzelfde te bereiken.

Spannende en interessant

Hoewel het spannend en interessant is om een kijkje achter de schermen bij de Special Forces te nemen, is dit boek ook een aanrader wanneer je hier niet geïnteresseerd in bent! Niet te breken zal je helpen nieuwe inzichten te verschaffen en out of the box te gaan denken. De persoonlijke schrijfstijl van Aarts is prettig om te lezen en raakt je. Hij is in zijn boek open en eerlijk. Zijn openhartigheid zal je weten te ontroeren, te inspireren en je af en toe een (glim)lach ontlokken. Een kleine waarschuwing, Sander neemt af en toe geen blad voor de mond. Het boek is overzichtelijk en bevat allerlei factsheets met duidelijke uitleg en diverse kleurenfoto’s.

Ogenschijnlijk onzichtbaar

Het raakt mij hoe Aarts oog heeft voor de medemens die kampt met problemen die ogenschijnlijk onzichtbaar zijn. Hij begrijpt de impact van mentale problemen en oordeelt niet. Ik vind het bijzonder hoe hij mensen wil inspireren een betere versie te worden van zichzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s