Limited edition Andrélon Zomer Care (review)

181
Foto: background Tumblr

Waar ben jij nu jij dit leest? Zit je lekker van het zonnetje te genieten in de achtertuin? Of ben je aan het nagenieten van een verfrissende duik in een zwembad of in de zee? Waar je ook bent zon, zee, strand, dof, droog en pluizig haar lijken hand in hand te gaan. Nu ik dit typ zit ik fijn in het zonnetje op ons balkon in Larache Marokko. Larache ligt pal aan de Atlantische oceaan, vanaf ons appartement is het vijf minuten lopen naar de zee. Het vochtige zeeklimaat heeft een nadeel: mijn haar wordt er ontzettend pluizig van. Een goede intensieve verzorging is daarom niet overbodig. Andrélon begrijpt dat je haar in de zomer andere verzorging nodig heeft dan in de winter en daarom vind je nu in bij de Kruidvat en Trekpleister de limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner in de schappen. Deze Andrelon shampoo geeft jouw haar tijdens de zomermaanden de nodige power-boost en laat je haar stralen als de zon.

Keratine

De Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner, is verrijkt met keratine en collageen. Je haar bestaat voor 95% uit keratine, een lichaam eigen eiwit. Het beschermt en herstelt het haar. Door allerlei invloeden neemt de hoeveelheid af. Haarverzorgingsproducten met keratine vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer krachtig en gezond wordt en minder snel afbreekt.

beach-hair
Foto: Fornebu

Collageen

Collageen vormt een laagje om het haar waardoor het steviger, krachtig en voller wordt.

Bos stro

Om een eerlijke mening te kunnen geven gebruikte ik tien dagen lang alleen de De limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner voor mijn haar. Mijn haar heeft zoals eerder geschreven veel te lijden van de hete Marokkaanse zon, het zeewater, de zilte zeelucht en het twee keer douchen per dag. Al deze factoren zorgen ervoor dat mijn haar in twee tot drie dagen droog en fustloos wordt. De shampoo en conditioner voeden en verzorgen mijn haar echtergoed. Mijn haar leek na drie dagen niet op een bos droog stro. Integendeel!

hair-mask-with-coconut-oil-towel-min-810x456.jpg
Foto: Pinterest

Haarmasker

Ik gebruik de conditioner ook regelmatig als haarmasker. Na het haar wassen smeer ik conditioner in mijn haar en wikkel er dan een handdoek omheen. Daarna ga ik huishoudelijke klusjes doen, een boek lezen, een film kijken of doe even fijn helemaal niets. Daarvoor is het tenslotte vakantie! Hierna spoel ik de conditioner uit en laat mijn haar aan de lucht drogen. Mijn haar voelt na gebruik van de shampoo en conditioner zacht en stevig aan, glanst, is makkelijk te kammen en pluist niet! De shampoo en conditioner hebben een fijne fruitige geur en zijn een prima combinatie. Ik raad aan om allebei de producten te gebruiken voor het beste effect. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Gratis zonnebril

De limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner zijn sinds 3 juli tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Adviesprijs EUR 3,99. Nu tijdelijk bij aankoop van 2 Andrelon actieproducten een gratis zonnebril bij de kruidvat! Neem voor meer informatie een kijkje op Kruidvat.nl.

Jouw mening

Heb jij de limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner al geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jou mening!

 

 

 

4 reacties op “Limited edition Andrélon Zomer Care (review)

  1. Ik heb deze nog niet geprobeerd. Maar mijn ervaring met Andrelon is tot nu toe dat het niet voldoende voedend is voor mijn haar. Zou fijn zijn als deze betere resultaten geeft, want ik kies nu toch altijd weer voor de dure opties bij de kapper. Welk haarmasker gebruik je erbij?
    X

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie