Recept voor een regelrechte ramp (review & winactie!)

Maak kennis met het splinternieuwe boek van Linda van de Pol, “Recept voor een regelrechte ramp”!

In “Recept voor een regelrechte ramp” volgen we Guusje, een tiener met een grote passie en talent voor bakken. Echter, haar ouders hebben andere plannen voor haar toekomst. In het geheim schrijft Guusje zich in voor een bakwedstrijd in Parijs, vastberaden om stiekem weg te glippen van haar schoolreisje en deel te nemen aan de wedstrijd. Maar door Guusje’s talent voor pech en vergissingen belandt ze uiteindelijk niet in Parijs, maar op een compleet andere plek.

“Recept voor een regelrechte ramp” gaat over het volgen van je passie en het nooit opgeven van je dromen. Het hilarische verhaal van de sympatieke Guusje laat zien dat het belangrijk is om trouw te blijven aan jezelf en te geloven in je eigen talenten, zelfs als anderen andere plannen hebben voor jou. Guusje laat zien dat het avontuurlijk en dapper is om je hart te volgen en te streven naar wat je echt gelukkig maakt. Het boek moedigt jonge lezers aan om te durven dromen en te geloven dat ze hun doelen kunnen bereiken, zelfs als er obstakels en tegenslagen op hun pad komen. Het is een inspirerend verhaal dat jonge meiden aanmoedigt om nooit op te geven en altijd hun passie en dromen te blijven nastreven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit boek? Verderop vindt je de link naar het gratis leesfragment. En dat is niet alles – we hebben winactie, waarbij jij de kans krijgt om zelf een exemplaar te winnen. Dus doe mee en maak kans op dit boek!

Linda van de Pol hanteert een vlotte en toegankelijke schrijfstijl, waardoor het boek heerlijk wegleest. Het boek zit boordevol humor, avontuur en onverwachte wendingen waarin jonge lezers zich zeker zullen herkennen. Als je houdt van luchtige en grappige verhalen, dan is dit boek echt een aanrader! De cover van “Recept voor een regelrechte ramp” is prachtig, fleurig en aantrekkelijk. Het kleurgebruik en de illustraties trekken direct de aandacht en zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer. Kortom, de cover nodigt uit om het boek op te pakken en erin te duiken. Dit boek is geschikt voor meiden vanaf 11 jaar.

Wil je het het gratis leesfragment lezen? klik dan hier!

Wil je deelnemen aan de winactie? scroll dan snel verder.

WINACTIE WINACTIE WINACTIE WINACTIE WINACTIE WINACTIE

Veel mensen vinden (net als Guusje)het leuk om te bakken. Voor de winactie heeft Linda van de Pol daarom de volgende vraag bedacht: wat bak jij het allerliefst?

Laat hieronder in een reactie je antwoord achter, en wie weet wordt jij de winnaar van deze winactie! Deelnemen kan t/m zaterdag 19-08-2023. De winnaar wordt in week 34 hier bekend gemaakt. Linda van de Pol kiest zelf de winnaar.

Recept voor een regelrechte ramp // ISBN 9789025883140 // Paperback €15,99 // E-book €9,99 // Luisterboek €11,99 // 144 bladzijden // Uitgeverij Leopold // Verschijningsdatum 05-07-2023

De winactie is GESLOTEN. Klik op de link wanneer je wilt weten wie de winnaar is! 🙂

52 reacties op “Recept voor een regelrechte ramp (review & winactie!)

  1. Ik bak heel graag rijsttaart! Maar overlaatst een recept ontdekt op het werk voor bananenbrood met chocolade en die was lekker zeg! We mochten deze zelf proberen maken en proeven. Normaal eet ik dat niet graag, dingen waar banaan in verwerkt zijn maar deze was echt verbazingwekkend lekker!

    Geliked door 1 persoon

    1. Bedankt voor de tip, Gaya. Wanneer iemand, die normaal niet van recepten houdt waar banaan in is verwerkt, dit een goed recept vindt is het vast heel lekker. Misschien ga ik ook eens proberen om bananenbrood met chocolade te maken.

      Like

    1. Dat klinkt gezellig! Het is leuk dat jullie kinderen zo dol zijn op bakken. Taarten, zoals monchoutaarten, en koekjes bakken zijn geweldige activiteiten om samen te doen. Hopelijk gaan jullie nog veel samen bakken en smullen. 😃

      Like

  2. Altijd als mijn kleindochters komen logeren ( wat binnenkort ook weer het geval is 🙂 ) dan maken we bijna altijd samen een monchoutaart! Dat vinden we allemaal zo lekker! Het water loopt me nu eigenlijk al in de mond….

    Geliked door 1 persoon

    1. Wat leuk om te horen dat jullie een traditie hebben om samen monchoutaart te maken wanneer je kleindochters komen logeren. Geniet van jullie tijd samen en van het bakplezier dat jullie binnenkort zullen hebben. Veel plezier en smakelijk eten! 🍰👩‍🍳

      Like

    1. De warme en knusse smaak van Apfelstrudel is een heerlijke manier om die waardevolle momenten van de wintersportvakanties opnieuw te beleven, zelfs als jullie niet op de piste zijn. Het is bijzonder hoe eten ons kan verbinden met gelukkige herinneringen en een gevoel van gezelligheid kan brengen! 🍎❄️🎿

      Like

  3. Het liefste bakken wij een yoghurt (ipv kwark) taart met een cake bodem en fruit.
    We houden ook erg van recepten proberen, maar dat wordt af en toe net als de titel van het boek; Een regelrechte ramp 😋

    Geliked door 1 persoon

    1. De havermout repen met dadels, noten en kokosolie is een lekkere combinatie. Een plus punt daarbij is dat het bovendien ook nog eens gezond en voedzaam is. Een goede keuze voor een lekker en verantwoord tussendoortje! 🌰🥥🍯 😄

      Like

  4. Het liefste bak ik koekjes. Mijn chocolat chip cookies en mijn havermoutcookies met een laagje chocolade ertussen zijn favoriet bij de kinderen. En met twee pubers blijf je bakken, want de koekjestrommel is zo leeg. Zeker als er een aantal vrienden langs komen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ik bak graag met mijn zoontje van 4 samen. Elke keer wat anders, we vinden het leuk om elke keer wat nieuws te ontdekken. Onze laatste baksel yoghurt muffins met bos bessen en amandelschaafsel waren heerlijk en zo op. Leuk om met dit boek mijn beide hobby’s bakken en lezen te kunnen combineren.

    Geliked door 1 persoon

  6. Ik bak graag koekjes. Ik doe dat nog niet zo lang, maar sinds een collega koekjes had gebakken voor op kantoor en zei dat het heel makkelijk is, ben ik het ook gaan doen en heb de smaak te pakken gekregen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie