Review: Redmond Modern Fit overhemd

Wassen, drogen en aantrekken! De strijkvrije overhemden van Redmond zijn een must voor de man die niet van strijken houdt. Daarnaast zijn de overhemden van een goede kwaliteit, mooi om te zien en comfortabel om te dragen. De overhemden zijn geschikt voor elke gelegenheid, werk of vrijetijd, en zijn uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een pak, jeans of chino.

Redmond Modern Fit overhemd, kleur zwart. Het trendy overhemd straalt luxe en kwaliteit uit. (Foto: Anneke Schrijft)

Tijdloos & trendy

De echtgenoot van Anneke mocht bij Hemdvoorhem.nl een overhemd uitzoeken. Hij koos voor een overhemd van het Duitse kledingmerk Redmond. De collectie overhemden van dit merk zijn tijdloos maar ook trendy. Echtgenoot koos voor een Modern Fit overhemd, kleur zwart.

  • Lengte: 79 cm / Taille: 106 cm (maat M, 39-40)
  • Materiaal: 100% katoen (strijkvriendelijk)
  • Pasvorm: Modern Fit
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Prijs: €39,95

Luxe en kwaliteit

Het trendy overhemd straalt luxe en kwaliteit uit. Daarnaast heeft het overhemd een Kent kraag, lange mouwen, een licht getailleerde pasvorm, verstelbare manchetten (met twee knoopjes zodat je zelf de juiste wijdte in kunt stellen) en kun je het overhemd ook met manchetknopen dragen. Dit overhemd is gemaakt van 100% katoen en hoeft na het wassen niet gestreken te worden.

Let op!

Let op! Om ervoor te zorgen dat een strijkvrij overhemd strijkvrij blijft moet het op de juiste manier gewassen worden. Lees daarom altijd zorgvuldig het wasvoorschrift. 

Betekent echter niet

Strijkvrij betekent echter niet dat dat het overhemd niet kan kreuken, wel verdwijnen de kreukels makkelijker dan bij een overhemd dat niet strijkvrij is. Vaak verdwijnen de kreukels vanzelf wanneer je het overhemd draagt.

Wanneer je het overhemd gewassen hebt, klop het dan goed uit en hang het netjes op een klerenhanger om het( kreukvrij) te laten drogen. Is het droog? Dan kan het zo de kledingkast in.

(Quote unknown)

Kwaliteit/prijsverhouding

De overhemden van Redmond hebben een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ook een pluspunt is dat de webshop HemdVoorHemd.nl geen verzendkosten rekent en je producten gratis kunt retourneren.

Verkrijgbaar

Redmond overhemden zijn verkrijgbaar in de volgende drie stijlen:

  1. Slim fit: Geschikt voor de slanke tot gemiddelde man. 
  2. Modern fit: Is geschikt voor iemand met een gemiddeld postuur en die op zoek is naar een comfortabel zittend overhemd.
  3. Regular fit: Geschikt voor de man met een maatje meer en /of die van lekker ruim vallende kleding houdt.

Leuke actie!

Neem voor meer informatie een kijkje in de HemdVoorHem webshop. Op dit moment loopt er een leuke actie: Bestel nu drie Redmond overhemden (elke combinatie is mogelijk) voor maar 99 euro.

2 reacties op “Review: Redmond Modern Fit overhemd

Plaats een reactie