GezondheidsBeurs (Winactie t.w.v. 60 euro)

download (3)
Katja Kortenbroek van Gentle day Benelux en Lejla Barakovic van aHEALTHYbody staan samen op de GezondsheidsBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. (foto:Lejla)

Lejla Barakovic van aHEALTHYbody en Katja Kortenbroek van Gentle Day Benelux staan dit jaar voor het eerst samen op de GezondheidsBeurs. De GezondheidsBeurs wordt gehouden van 7 t/m 10 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event richt zich op vrouwen en hun gezondheid. Op de GezondheidsBeurs kun je inspiratie opdoen voor een gezonde leefstijl. Ook kun je kunt er influencers, coaches, auteurs, artsen en andere professionals ontmoeten. Verder vind je er sfeervolle paviljoens en feelgood food, kun je er actieve workshops volgen en nog heel veel meer. Een goede reden voor Anneke Schrijft om Lejla en Katja uit te nodigen voor een gesprek en een winactie!

Lejla en Katja hebben speciaal voor deze winactie een pakket ter waarde van 60 euro ter beschikking gesteld. Het pakket bevat de volgende producten:

Wil je kans maken op dit pakket? Deel dit bericht en laat ons in een reactie weten met wie jij naar de GezondheidsBeurs wilt gaan.

day
Het te winnen pakket t.w.v. €60.

Lejla en Katja waarom vinden jullie het belangrijk aanwezig te zijn op de GezondheidsBeurs?

Lejla “Vrouwen gaan tegenwoordig bewuster met hun gezondheid om. En de GezondheidsBeurs is een plek waar je naar toe kunt gaan wanneer je daarover in gesprek wilt gaan met anderen. Op de beurs zijn allerhande professionals aanwezig. Bijvoorbeeld overgangsconsulenten, diverse artsen en allerlei lifestyle “goeroes”.  Vrouwen houden zich steeds meer bezig met voeding, sporten en wat zij op en in hun lijf stoppen en dat zie je allemaal terug op de beurs.”

Katja ”Ik vind het belangrijk om aanwezig te zijn op de beurs omdat ik dan nieuwe potentiële klanten persoonlijk kan benaderen. Enerzijds om vragen te beantwoorden en anderzijds om ze kennis te laten maken met Gentleday en de persoon erachter.”

Hoe bereiden jullie je voor op de gezondheidsBeurs?

Katja ”Ik ben er twee maanden van tevoren al mee bezig, niet iedere dag, maar wel volgens een vooropgestelde planning. Wanneer zet ik iets er over online, wanneer moeten de flyers af zijn en welke actie gaan we bedenken, heb ik genoeg voorraad of moet ik nog bij bestellen. Ik maak een kleine agenda voor de dagen, zodat ik genoeg helpende handjes heb en ik bekijk wie wat gaat doen op die dagen. De flyer moet aangepast worden en er moet een nieuwe banner komen. In de laatste week maak ik nog kleine proefpakketjes en dan wil ik wel ruim op tijd alles klaar hebben staan voordat het losbarst.”

Lejla ” Katja en ik bereiden ons in grote lijnen op dezelfde manier voor op het event. Ik wil er alleen nog aan toevoegen dat er tijdens de beurs ook een winactie gehouden zal worden bij onze stand. lachend: de winactie is nog een goede reden om ons op te zoeken en kennis te komen maken.”

 

 

Enkele influencers, coaches, auteurs, artsen  die naast Katja en Lejla aanwezig zullen zijn op de GezondheidsBeurs. Neem een kijkje op de website van het event voor het hele programma.

Hoe ziet een dag op de GezondheidsBeurs er voor jullie uit?

lejla ”s ochtends vertrek ik al vroeg naar de beurs. Alles moet worden klaargezet. De stand moet dan leuk aangekleed en ingericht worden. Dan is het tijd voor een kop koffie. De dag bestaat verder uit praten heel veel praten. Je probeert alle dames te woord te staan. Lachend: aan het einde van de dag heb je soms geen stem meer over. Soms heb je amper de tijd om naar de wc te gaan! Dit jaar sta ik vier dagen met Katja op de beurs. Ik verheug mij erop want wij lachen veel.

Katja  “Laten we de tweede dag nemen, dan is alles al opgebouwd en loop je zo naar je standje toe. Ik installeer me allereerst met een bekertje thee in en rondom de booth. En dan al snel druppelen de eerste bezoekers de zaal al binnen. Mensen lopen voorbij mijn stand, kijken naar wat ik bied en lopen of door of ze komen even gluren. Vaak breek ik het ijs met een grapje of een opmerking om het ijs wat te breken. Zeker in de ochtend zijn de bezoekers nog een beetje afstandelijker. Zodra de eerste bezoeksters aan mijn stand blijven staan is het hek eigenlijk van de dam en is het een komen en gaan van dames met vragen en aankopen. Vooral het willen vasthouden van de menstruatiecup is favoriet. Het is praten, praten en nog eens praten en tegelijkertijd demonstreren (tot op zekere hoogte…) van de menstruatiecup of het maandverband (absorptie test met water). Ik heb geen tijd om te eten of te drinken of voor even gezellig met iemand buurten, het is echt megadruk. Na zo’n dag sta ik te tollen op mijn benen. Mijn stem ook wat schor, dus, lekker naar huis, douchen en naar bed en….de volgende dag weer opnieuw door deze rollercoaster!”

download (4)
Deze foto is vorig jaar genomen op de GezondheidsBeurs 2018. Orthomoleculaire therapeut Loes van der Wolf en gynaecologe Anne-Mieke Omtzigt van Specialistische vrouwenzorg Vrouw&Klinieken raden al jaren de producten van Cydonia aan. (foto: Lejla)

Terugkijkend op het afgelopen jaar waar zijn jullie dan het meeste trots op?

Lejla “2018 was een topjaar voor aHEALTHYbody. Maar het succes is mij echt niet aan komen waaien, integendeel. Ik heb er hard voor gewerkt en er veel energie in gestoken. Sinds afgelopen jaar zijn de Cydonia producten zelfs in Zweden verkrijgbaar. Met vallen en opstaan ben ik gekomen waar ik nu ben.”

katja  ”Ik ben trots op de leuke samenwerking die met lejla is ontstaan. Daaruit zijn allerlei nieuwe ontwikkelingen voortgekomen. Het is leuk dat we elkaar kunnen versterken en dat we met onze neuzen dezelfde kant op staan.

thumbnail_20180915_215955
Lejla Barakovic “Vrouwen houden zich steeds meer bezig met voeding, sporten en wat zij op en in hun lijf stoppen en dat zie je allemaal terug op de GezondheidsBeurs.” (foto:Lejla)

Wat was vorig jaar het leukste moment op de beurs?

Lejla “Het leukste moment van het afgelopen jaar was dat er een mevrouw speciaal voor mij naar de beurs was gekomen. Helaas was ik die dag ziek en heb ik haar niet kunnen ontmoeten. Deze mevrouw had eerder een afwijkend pap uitstrijkje gehad. Zij had over mijn producten gelezen en nam toen contact met mij op voor advies. Ik gaf haar uitleg over mijn producten en een aantal maanden later nam zij weer telefonisch contact op. Zij vertelde dat zij Ravensara had gebruikt als ondersteuning van de reguliere behandeling en dat na zes maanden bij de controle bleek dat haar pap nu schoon was.”

Katja “Het leukste vind ik om mensen persoonlijk te spreken, grapjes te maken en mijn product te kunnen laten zien en verkopen. Als vrouwen daarna een vaste klant worden is dat een extraatje.

Wat zijn jullie doelen voor 2019?

lejla “De Cydonia producten van aHEALTHYbody worden al in enkele drogisterijen en apotheken verkocht maar mijn doel is dat ze aankomend jaar in elke drogisterij en apotheek verkrijgbaar zullen zijn. Een ander doel is om de samenwerking met Katja uit te breiden.”

Katja “Eerst moeten we deze 4 dagen door zien te komen hahaha! Het eerste doel is om samen met Lejla plezier te gaan maken op de gezondheidsBeurs. Het volgende doel is het “we are Female” event op 25 en 26 mei in Rotterdam. Tevens zijn we aanwezig bij het Menopauze Cafe en daarna bekijken we waar wij nog meer een leuke bijdrage kunnen leveren.

Deelnemen aan de winactie kan t/m donderdag 31-01-2019.

De winactie is gesloten. Benieuwd wie de winnaar is? klik snel hier!

 

4 reacties op “GezondheidsBeurs (Winactie t.w.v. 60 euro)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s