Stelling: menstruatieproducten moeten gratis verkrijgbaar zijn (poll)

Er zijn vrouwen die van hun menstruatie geen ongemak ondervinden en fluitend door deze maandelijkse periode gaan. Een groot gedeelte van de vrouwen ondervindt echter hinder van deze periode en hebben veelal zulke klachten dat zij paracetamol slikken om de dag door te komen of zij blijven zelfs in bed omdat zij niet in staat zijn om te werken of naar school te gaan. Hoe zou deze maandelijkse periode zijn voor vrouwen die dakloos zijn en leven in armoede? Bekijk de verhalen van de Amerikaanse Kailah en de Afrikaanse Hilda en beantwoord daarna de volgende stelling: menstruatieproducten moeten gratis verkrijgbaar zijn.

Eén gedachte over “Stelling: menstruatieproducten moeten gratis verkrijgbaar zijn (poll)

  1. Zelf heb ik gelukkig nooit lichamelijke ongemakken ondervonden tijdens mijn menstruatie. Sinds mijn 48e ben ik geruisloos in de overgang gegaan en nooit meer ongesteld geworden. Ik beschouw me dan ook als one of the Lucky girls :-). Als ik soms de verhalen van mijn jonge collega’s hoor besef ik nu op 63 jarige leeftijd dat de maandelijkse periode heel ongemakkelijk en belemmerd kan zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s