VUmc Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg Man/Vrouw

Op zaterdag 26 november 2016 organiseert VUmc in samenwerking met Zus & Zorg de Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg Man/Vrouw  waar de verschillen in de gezondheidszorg tussen mannen en vrouwen centraal staan.

w

Lejla Barakovic-pasalic van a Healthy body is die dag ook op het evenement aanwezig. Waarom? Dat lees je hier.

Dit evenement is zeer belangrijk omdat er steeds meer bekend wordt over de verschillen in de gezondheidszorg tussen mannen en vrouwen. Een voorbeeld hiervan is dat vroeger een cardioloog mannen en vrouwen op dezelfde manier behandelde. Nu blijkt dat er wel degelijk een verschil is tussen een vrouwen en mannen hart en daarom ook verschillende zorg nodig heeft.

hartinfarct

 Waarom ben jij met jouw producten op dit evenement aanwezig?

Mijn producten krijgen steeds meer erkenning van professionals en mogen daarom zeker niet op dit groot opgezet evenement  ontbreken. Helaas zijn mijn producten nog niet bij een breed publiek bekend.Deze dag geeft vrouwen de kans daarmee kennis te maken.

ik1

Waarom zo’n groots opgezet evenement? 

Dit evenement is opgezet door het VUmc en Zus & Zorg. Er worden steeds meer studies gedaan naar het verschil tussen mannen en vrouwen.Daar zijn grote verschillen uit gekomen. Een onderwerp waar nog niet zo lang geleden een soort van taboe op rustte is de overgang. Er werd vaak luchtig mee omgesprongen, wanneer je klachten had hoorde dat er gewoon bij en dat was het. Maar tegenwoordig weten artsen dat het meer gecompliceerder is dan dat. Er moet meer erkenning komen voor de verschillen hopelijk draagt dit evenement er aan bij! Ondanks het serieuze onderwerp is dit een leuke luchtige dag met diverse lezingen, workshops, gezondheidsplein en presenterenIsa Hoes & Medina Schuurman hun nieuwste boek , “Te lijf”!

Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg m/v ,er staat m/v maar is het voor mannen wel interessant dit evenement te bezoeken?

Jazeker voor mannen is dit evenement ook interessant!

jgmmy379

Waar en wanneer?

Zaterdag 26 november 2016 10.00 – 17.00 uur VUmc Amsterdam

Kom jij ook? Je kunt je —> hier gratis aanmelden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s