Emmi All-in-One Fondü (review)

maxresdefault

Testpanel

Lekker makkelijk en super gezellig! Zou deze slogan waar zijn? Het testpanel van Anneke Schrijft zocht het  i.s.m. trnd voor je uit. De Emmi All-in-One kant en klare fondueset bevat alles om te fonduen:

 • Een kant-en-klare fondue pan
 • Warmtehouder
 • Waxinelichtje

Emmi All-in-One Fondü

Emmi All-in-One Fondü is een complete kaasfondueset voor eenmalig gebruik, dat super snel op tafel staat. De Zwitserse kaas van Emmi wordt bereid naar traditioneel recept. De fondue is vacuum verpakt en daardoor ook buiten de koelkast te bewaren. De warmtehouder is meerdere malen te gebruiken, maar een navulling voor de Emmi All-in-One Fondü is op dit moment nog niet in de supermarkt verkrijgbaar. De Emmi All-in-One Fondü kost €9,95. De normale fondues van 400 gram en van 800 gram kosten rond de €4,29 en €8,19. De normale fondue is echter niet geschikt voor de All-in-One Fondü. Nederland is het eerste land ter wereld waar de All-in-One Fondü wordt geïntroduceerd.

In een paar stappen op tafel.

 1.  Verwijder de deksel
 2. Roeren
 3. Vier minuten in de magnetron (of 18 tot 22 minuten in de oven) even doorroeren en nogmaals  vier minuten in de magnetron.
 4. Plaats het waxinelichtje in de houder en steek aan.
 5. Pak de pan (met een ovenwant op) roer en plaats op de standaard
 6. Eet smakelijk!

De fondue is verkrijgbaar in de volgende varianten:

 De mening van Bertha:

bert

De mening van Anneke Schrijft:

Het is altijd handig om een kant en klare fondueset achter de hand te hebben, voor het geval er onverwachts bezoek voor de deur staat of voor de lekkere trek. Er gaat natuurlijk niks boven een eigengemaakte kaasfondue maar dit is een handige vervanging. Vooral deze natte koude avonden is het gezellig en lekker om te fonduen. Je kunt fonduen met stukjes brood, maar je kunt er ook een gezonde twist aan geven door tomaat, paprika, wortel of beetgare bloemkool,broccoli, champignons etc, in de fondue te dippen. De restjes fondue kun je gebruiken om een lekker tosti mee te maken of voor op een pizza. Een pannetje is bedoeld voor twee personen maar wij hadden er met ons vieren een ruime maaltijd aan. Verwarm de fondue door en door, dan is de fondue het lekkerste van smaak en krijg je minder draderige kaas tijden het dippen. Wij hebben tijdens het opwarmen van de fondue verkruimelde blauwenschimmelkaas en wat tijm toegevoegd. Met deze handige fondue is iedereen een keukenprins(ses)! 😉

ik.jpg

De mening van Francisa:

las

Heb jij trek in fondue gekregen? Deze week zijn de fondues van Emmi  bij de AH in de aanbieding, je krijg 25% korting! 

7 reacties op “Emmi All-in-One Fondü (review)

 1. Ik had het geluk deze kaasfondu te mogen uittesten en er zitten in onze vriendenkring heel wat liefhebbers. Zeer gemakkelijk en vooral heel snel op tafel. Bij ons met het traditionele stokbrood, maar ook wat groentjes en met krielaardappeltjes. Een aanrader!

  Geliked door 2 people

 2. Vol verwachting klopte gisteravond mijn hart. Ik had speciaal tot pakjesavond gewacht om mijn eerste kaasfonduetje te geven. Het is allemaal ongelooflijk meegevallen. Meestal sta ik bij een etentje toch een hele tijd in de keuken en nu heb ik het in ongeveer 20 min geklaard. Wat groentjes klaargemaakt en ik had ook vers gevulde pasta (tortelloni) gekocht. Kaasfondue in de oven + wat frans brood, slaatje en een glaasje wijn. Perfecte avond zonder al te veel werk. De komende feestdagen staat het zeker terug op menu. Een echt aanrader

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s