Smoothies on the go

 

ok

Verassing

Afgelopen vrijdag stond de postbode met een pakket voor de deur. Tot mijn grote verassing zat er een smoothies on the go blender van DOMO in, een cadeautje van TLC. Bij de blender zat een receptenboekje en mijn middelste heeft gelijk daaruit de Strawberry simplictiy smoothie gemaakt met bevroren fruit.( Je kunt natuurlijk vers fruit gebruiken maar deze tijd van het jaar vind ik de verse aardbeien en frambozen uit de winkel kraak of smaak hebben.) Door de aardbeien en frambozen bracht deze smoothie de zomer een beetje terug. Het recept vind je verderop.

Zonder morren

Begin jij de dag met een gezonde smoothie? Of zou je graag een zelfgemaakte verse smoothie meenemen naar school,werk of onderweg? Onderstaande handige compacte blender van DOMO is een blender en drinkfles in één. Hoe makkelijk kan het zijn?! Ook een pluspunt is dat de blender zeer makkelijk schoon te maken is. Smoothies zijn zeker een aanrader wanneer je kinderen niet graag fruit en groente eten. Want maak je er een smoothie van dan drinken kinderen groenten en fruit vaak zonder morren op, en daar is iedereen bij gebaat.

rod

Informatie over de Smoothies on the go blender

 • Blender en drinkfles in één
 • Snelle sapjes on the go
 •  Duurzame, herbruikbare drinkfles,
 • Absorbeert geen geuren of smaken
 •  Afsluitbare drinktuit
 •  Inclusief 600ml- én 300ml-fles met deksel,
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Fabrieksgarantie van 2 jaar op dit product

Meer informatie? Klik –> hier

Boerenkool smoothie?!

Om toch bij het seizoen te blijven wil ik aankomende week een boerenkool,banaan, peer smoothie gaan proberen. Ik ben dol op boerenkool maar in een smoothie?! Ik ben benieuwd.

rod1.jpg

Strawberry Simplicity smoothie (600ml)

Benodigdheden:

 • 2 handen vol aardbeien (200g)
 • 1 handvol frambozen (60g)
 • 3 dl sinaasappelsap

Deze smootie is ijskoud het lekkerste. Een goed begin van de dag, tussendoortje of een lekker toetje!

Wat is jouw favoriete smoothie recept? 

 

Foto’s: Anneke schrijft, Google

 

 

 

2 reacties op “Smoothies on the go

 1. Ik ben benieuwd hoe je boerenkool smoothie smaakt. Ik heb eigenlijk geen favoriet. Mijn smoothies zijn meestal een mengeling van fruit en/of groenten dat er nog ligt. Ik kies altijd wel voor een bepaalde smakelijk kleur die de smoothie zal krijgen. Want het oog wil ook wat, is heel belangrijk heb ik ondervonden. Al heeft de kleur rood wel mijn voorkeur.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s