Over regenbogen en een pot met goud, een koolmees en een ree.

regenboog

Je zult het waarschijnlijk niet geloven en helaas is het niet duidelijk te zien op de foto maar er waren drie regenbogen onder elkaar zichtbaar! Wij hadden een wandeling gemaakt en opeens begon het hard te regenen aan de linkerkant van de weg waar je in de verte het dorp ziet liggen. Daar regende het zichtbaar erg hard,het dorp was daardoor niet eens te zien. Waar wij liepen regende het zachtjes en aan de rechterkant  van de weg was het praktisch droog en scheen de zon. Perfect regenbogen weer, dus ik keek in het rond of ik er een zag. Mijn geduld werd beloond. Maar de drie regenbogen ten spijt, nergens een pot met goud.

geel

Ook al kunnen de vogeltjes overal weer voedsel vinden. zij worden toch nog door ons verwend. Dit koolmeesje zat heerlijk te snoepen tot opeens…

mees

mus

Er een mus aankwam die vond dat het zijn beurt was om te snoepen.

duif

Meneer en mevrouw houtduif brengt ook dagelijks een bezoek.

Ihert

Toen het kouder was maakten er vaak een kudde reeen een wandeling langs de voortuin. Het was een grote groep van 10 dieren. Nu het lente is zijn het er nog 5. Zou de rest een eigen plek gezocht hebben?

7 reacties op “Over regenbogen en een pot met goud, een koolmees en een ree.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s