Doe mee en win! Twee entreekaarten kasteel Cannenburch & roofvogelshow

cannenburgh

Op zaterdag 01-08-2015 is er een roofvogelshow te bezichtigen in het park van kasteel Cannenburch. Een fantastische demonstratie met valken, buizerds, uilen, gieren en arenden verzorgd door De Valkenhof. De show is een leuk uitje voor de hele familie. Niet alleen krijg je informatie over de valkerij en training van de vogels, maar is ook een  unieke kans om deze prachtige dieren van zeer dichtbij te bekijken. Er is een show om 12.00,14,00 en 16,00 uur. De roofvogelshow is goed te combineren met een bezoekje aan het kasteel.

Toegang roofvogelshow:

€ 3,00 voor volwassenen,

kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 2,00.

Toegang Kasteel:

Zaterdag 1 augustus entree € 5,00 voor volwassenen i.p.v € 9,50

Entree kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 i.p.v. € 5,25

Anneke Schrijft mag twee kaarten weggeven voor de roofvogelshow & bezichtiging van het kasteel! Beantwoord onderstaande vraag om kans te maken:

Wie is de bekendste inwoner van kasteel de Cannenburch?

Hou Anneke Schrijft in de gaten 28-07-2015 wordt de winnaar bekend gemaakt!

En de winnaar is…

17 reacties op “Doe mee en win! Twee entreekaarten kasteel Cannenburch & roofvogelshow

  1. Hallo Anneke, waar is dit kasteel eigenlijk gelegen? Ik laat deze prijs met alle plezier aan een andere winnaar over. Heb op de foto al die traptreden gezien en nergens een inkom voor rolstoelgebruikers. Spijtig want zo geraak ik daar ook niet binnen.

    Geliked door 1 persoon

    1. Hallo Bomma, Ja jammer genoeg is dit kasteel niet rolstoel toegankelijk maar hou Anneke Schrijft in de gaten voor andere leuke winacties.

      Like

Plaats een reactie