Mama Stralend Fit!

Mama-Stralend-Fit-Logo

Ginny Mulders is een personal trainer die een leuke website is begonnen voor mama’s: Mama Stralend Fit. De website is ook heel leuk en handig voor vrouwen die geen moeder zijn.

Ginny komt door haar werk veel bij mensen thuis. Daardoor merkte zij dat er behoefte is naar een extra steuntje in de rug om gezond en fit te leven, want een enkel uurtje sport, daar red je het niet mee om goed in je vel te zitten.

Ze heeft veel passie voor haar werk en wil dat graag met anderen delen, maar het is natuurlijk onmogelijk om iedereen persoonlijk te kunnen begeleiden. Ginny’s wens is dat alle vrouwen zich stralend en fit kunnen voelen. Haar ervaring is dat moeders zich fit, energiek en in balans willen voelen, maar amper de tijd hebben om aan zichzelf te denken of zichzelf daar gewoon geen tijd voor geven.

Door de wil om die vrouwen te kunnen helpen is de website Mama Stralend Fit ontstaan. Zo is het voor iedere vrouw mama1mogelijk Ginny’s tips en adviezen op te kunnen en haar work-outs thuis vanuit je eigen huiskamer te kunnen doen, wanneer jij er tijd voor hebt. Want vaak is het een heel obstakel om naar de sportschool te moeten gaan of allerlei attributen te moeten kopen.

Ginny geeft je een steuntje in de rug via haar website en de nieuwsbrieven om het doel wat je wilt bereiken te halen. Ze verteld dat het echt niet moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn om gezond en in balans te zijn en zij hoopt dat haar simpele tips vrouwen eraan toe brengt om te bewegen en gezond te leven

Ik volg haar zelf ook en vind de nieuwsbrieven heel handig. Ginny geeft leuke, simpele en praktische tips waardoor je zin krijgt om ze op te volgen en te doen. Ik ben er zo enthousiast over dat ik deze website via dit artikel onder de aandacht wil brengen. De tips kun je misschien ook zelf gebruiken om stralend en fit op vakantie te gaan. Of om in de zomervakantie te gebruiken om stralend fit te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s