Dove Purely Pampering winactie

dove
Sinds de jaren 50 is Dove al een expert op het gebied van huidverzorging. De ontwikkeling van de producten van Dove staat niet stil en elke keer komt Dove met een nieuw product dat iets extra’s toevoegt. Zoals nu met  de Dove Purely  Pampering lijn!

De lijn bestaat uit Amandelmelk & Hibiscus  Kokosmelk & Jasmijnblaadjes en  Sheaboter & Vanille. De unieke ingrediënten verzorgen je huid en maken de huid heerlijk zacht! De lotion trekt bovendien snel in, wat heel fijn is want het is geen pretje als je kleren aan je lichaam plakken na gebruik van lotion. Zelf ben ik een grote fan van de producten van Dove en ik vind het heel leuk dat ik jullie nu kennis mag laten maken met de bodylotion van de Dove Purely Pampering lijn!

Wordt net zoals ik en duizenden andere vrouwen, lid van Yunomi en beantwoord de vraag waarom jij een speciaal verwen momentje verdient en win een van de 10.000 mini’s!

Ga snel naar Yunomi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s