Groetjes uit Marokko

Wij zijn heerlijk een paar weken op vakantie in Marokko. Fijn om hier na lange tijd weer terug te zijn. En om de familie van mijn man weer te zien, het strand, de stad, de mensen en het eten. Ook al is het twee jaar geleden dat wij hier waren de tijd valt weg als je elkaar weer ziet. Het ontvangst door de familie was weer bijzonder hartelijk en het was moeilijk te beslissen bij wie wij het eerste zouden gaan logeren. Ik heb ook weer allerlei heerlijke recepten op gedaan die ik binnenkort met jullie via anneke schrijft zal delen. Lekkere gezonde recepten en niet moeilijk om te maken. Voorlopig verblijven wij in Tanger maar binnenkort vertrekken wij naar Larache waar een gedeelte van de familie roots ligt.

Wij hadden een ontzettend mooi uitzicht tijdens de vlucht
Wij hadden een ontzettend mooi uitzicht tijdens de vlucht
Mooi uitzicht op Spanje.
Mooi uitzicht op Spanje.
Eindelijk Marokko in zicht.
Eindelijk Marokko in zicht.

IMG_20130717_192303

Eén gedachte over “Groetjes uit Marokko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s