Review || foto op canvas

Afgelopen week ontving ik een email van Fotocadeau.nl met de vraag of ik geïnteresseerd was om één van hun producten te reviewen op mijn blog. Hier had ik zeker interesse in want toevallig (of niet) stond ik net op het punt om een foto op canvas te laten afdrukken. Ik wilde daarvoor een foto gebruiken die een speciale betekenis heeft voor mijn man en mij.

Het bestand uploaden en bestellen was heel eenvoudig, en het canvas werd ook snel verzonden en bezorgd. Het canvas is van goede kwaliteit en wij zijn blij met het eindresultaat. Waarschuwing! Het eindresultaat hangt af van de resolutie van de foto die je gebruikt. Als er aangegeven wordt dat de resolutie te laag is, verbeter deze of gebruik een andere foto. Vink daarom aan dat je de kwaliteit van de foto wilt laten controleren, voordat het op canvas wordt gedrukt. Het personeel was beleefd en behulpzaam toen ik enkele vragen had over mijn bestelling.

Ik koos voor een canvas maat 80×120 cm, 2 cm dik. D Daarnaast koos ik ervoor het canvas in te lijsten in een blanke lijst. Deze lijst wordt los van het canvas in één pakket geleverd. De lijst bevat een plakstrip waardoor je het op eenvoudige wijze aan het canvas kunt bevestigen. Er zit wat ruimte tussen de lijst en het canvas maar dit hoort zo. De intentie is, dat het lijkt of het canvas zweeft. Om het canvas op te hangen koos ik voor het canvas ophangsysteem. Het canvas is gemaakt van linnen en polyester met een waterafstotende coating. Het houten frame is gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout.

Om een foto op canvas te bestellen volg je de volgende stappen:

Stap 1 personaliseren: Upload je foto. Kies het formaat en of je een staand, liggend of vierkant canvas wilt. Tot slot kies je de dikte van het frame. Je kunt ook klikken op voorvertoning en aan de hand daarvan eventueel veranderingen aanbrengen.

Stap 2 extra opties: Bij deze stap kun je aanvinken dat je je foto wilt laten controleren. Professionals beoordelen de foto die je wilt gebruiken op kleur, scherpte, kwaliteit en pixels. Eventueel kun je een zwarte of blanke lijst aan je canvas toevoegen en je foto zwart/wit of sepia laten bewerken. Bij deze stap kun je ook kiezen hoe je je canvas op wilt hangen met een standaard hangsysteem of 3m plakstrip. Bij enkele formaten kun je kiezen voor een luxe standaard.

Stap 3: Controleer je bestelling en voeg de kortingscode toe.

Vaderdag staat weer voor de deur en als je nog opzoek bent naar een persoonlijk cadeau is een foto op canvas cadeau geven een goed idee! Ontvang 30% Vaderdag KORTING met kortingscode VD30. Wil je 2 producten of meer bestellen? Gebruik kortingscode  VD45 en ontvang 45% korting  (De korting wordt verrekend in het winkelwagentje, na het invullen van de kortingscode.)

Ben je opzoek naar een ander fotoproduct? Dan is de Hexagon canvas een bijzondere blikvanger aan je muur. Hexagon is een ander woord voor zeshoek en het leuke is dat je de hexagon collage op je muur geleidelijk aan steeds verder kan laten groeien. Ook kun je bij Fotocadeau een mok personaliseren om cadeau te geven of te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s