Parfum Review || Giorgio Armani- My Way Intense

Dankzij het navulsysteem van My Way Intense kunnen de sprayflacons moeiteloos hervuld worden en daardoor daalt de koolstofuitstoot en het plasticgebruik. (Foto: ©AnnekeSchrijft)

Langzamerhand gaan wij richting de feestdagen. (Het is op het moment dat deze review geschreven wordt nog 58 dagen tot Sinterklaas, 78 dagen tot kerst en 84 dagen tot oud en nieuw.) Als je opzoek bent naar een elegante vrouwelijke geur dan is My Way Intense een heerlijk parfum om jezelf of een ander deze feestdagen cadeau te doen. Het is een fijne geur om te dragen, de parfum is sterk maar niet te overheersend en werkt langdurig. Wanneer ik het opspuit in de ochtend ruik je het s’avonds nog. Ik heb er al veel complimenten over gekregen!

De dop met de diepblauwe tint fungeert als metafoor van de aarde. De gouden ring die de dop accentueert staat symbool voor de unieke ontmoetingen op ieders levenspad. (Foto©AnnekeSchrijft)

De heerlijk geurende parfum heeft diverse ingrediënten. De basis van de geur is bourbonvanille, cederhout en witte muskus. Het karakter van de parfum bestaat uit tuberoos en jasmijn. De hoofdnoot bestaat uit bergamot en oranjebloesem. 

De dop met de diepblauwe tint fungeert als metafoor van de aarde. De gouden ring die de dop accentueert staat symbool voor de unieke ontmoetingen op ieders levenspad.

Het credo luidt dat My Way Intense een uitnodiging is tot zelfontdekking, betekenisvolle ontmoetingen en intense ervaringen. En dat daarnaast de flacon geluk brengt omdat het alle belangrijke ontmoetingen in zich draagt.

Giorgio Armani zet zich in voor een duurzamer toekomst en het bestrijden van klimaatverandering. Het bedrijf wil de ecologische voetafdruk beperken en streeft ernaar de biodiversiteit in stand te houden door middel van bosbeschermingsprogramma’s.

Dankzij het navulsysteem van My Way Intense kunnen de sprayflacons moeiteloos hervuld worden en daardoor daalt de koolstofuitstoot en het plasticgebruik. Elk formaat van MY WAY – 30, 50 of 90 ml – kan nagevuld worden met dezelfde navulflacon. De navulflacon van MY WAY heeft een inhoud van 150 ml en wordt verkocht in een cellofaanvrije verpakking.

2 reacties op “Parfum Review || Giorgio Armani- My Way Intense

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s