The Honest Guys || Release your burdens (Guided meditation)

Kun je ’s nachts de slaap niet vatten en lig je te woelen en te piekeren? ( Foto: Freepik.com)

Wij leven in een periode waarin wij allemaal langdurige stress ervaren. Dit kan er voor zorgen dat je ’s nachts de slaap niet kunt vatten en veel ligt te woelen en te piekeren. Onderstaande mediatie video van de The Honest Guys helpt je stap voor stap om te ontspannen en zo rustig in slaap te vallen.

3 reacties op “The Honest Guys || Release your burdens (Guided meditation)

  1. Slecht slapen kan ook van alle tijden zijn. Zelf een heel onregelmatige slaapster. Niet te vroeg proberen te slapen, maar eerst lezen. Heel gek met de E-reader val ik met dat ding in mijn handen in slaap. En aan 5-6 uur slaap heb ik genoeg. Maar het nare vind ik wakker liggen in donker. Kan die video straks bekijken. Wie weet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s