Photography is a form of time travel (Review)

photography-is-a-form-of-time-travel-quote-1

Hoewel de afgelopen zomervakantie er anders uitzag dan gedacht, hebben de meesten van ons vast veel mooie herinneringen en foto’s gemaakt. Nu de zomer afgelopen is en de herfst dan toch echt begonnen is, is dit het geschikte moment om een fotoalbum te maken met al je vakantie foto’s. Zodat je op druilerige, koude dagen al je zonnige vakantieherinneringen nog eens kunt doorbladeren en bekijken. Daarnaast is het leuk om je allermooiste herinnering op een foto product te laten afdrukken.

Marokko

Dit keer mocht ik een mooie vakantieherinnering op plexiglas laten afdrukken bij Fotoalbum.nl. De foto is een fijne herinnering aan de vakanties die wij doorbrachten in Marokko. De quote ‘Photography is a form of time travel’ past helemaal bij deze foto. Foto’s laten je terug reizen in de tijd naar mooie plekken en momenten. Zo brengt deze foto mij terug naar Larache. Vanwege corona was het voor ons onmogelijk om dit jaar naar Marokko op vakantie te gaan. Daarom is het extra leuk deze foto aan de muur te kunnen hangen. Zo is ver weg toch een beetje dichterbij!

Waterbestendig

Het bijzondere aan een foto afgedrukt op plexiglas is het feit dat het materiaal waterbestendig is en dus behalve binnen, ook buiten in de tuin, in de badkamer of op een balkon opgehangen kan worden. De foto kan ook makkelijk afgenomen worden met een doek. Er wordt echter wel aangeraden de foto niet in de volle zon te hangen. Er bestaat anders een kans dat de foto verkleurd.

Effect

Wanneer je een foto op plexiglas laat afdrukken wordt de afbeelding direct op de transparante plexiglasplaat gedrukt en aan de achterkant voorzien van een witte deklaag. Er ontstaat zo een bijzonder diepte effect wanneer er licht op valt.

Klein & groot

Voor het afdrukken van een foto op plexiglas kun je kiezen uit kleine en grote formaten en daarnaast uit liggende, staande en vierkante varianten. Het kleinste formaat begint bij 20×30 cm, maar ook grote formaten zoals 90×60 zijn beschikbaar. Elke plaat heeft een dikte van 5 millimeter.

Standaard

Ik koos ervoor een foto staande maat 20 x 30 op plexiglas te laten afdrukken. Alle wanddecoratie wordt bij Fotoalbum.nl standaard geleverd met een gratis ophangsysteem. De website van fotoalbum.nl is eenvoudig en overzichtelijk en de online editor is makkelijk in gebruik. De foto was snel besteld en werd de volgende dag al afgeleverd! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, het is een prachtige foto geworden. De kleuren van de foto zijn heel helder en de kwaliteit van het plexiglas is uitstekend.

Informatie

Voor meer informatie of om zelf een foto op plexiglas te laten afdrukken ga je naar https://www.fotoalbum.nl/wanddecoratie-maken/foto-op-plexiglas/.

Wil je een fotoalbum laten afdrukken? Dan heeft fotoalbum.nl op dit moment een leuke actie! Je krijgt op dit moment 50% korting wanneer je een hardcover fotoalbum laat afdrukken. Meer informatie vind je op https://www.fotoalbum.nl/actie-korting/ & https://www.fotoalbum.nl/fotoboek-maken/.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s