Drum roll please, we hebben een winnaar!

drum-roll.jpgDe Denksport Squla winactie  is gesloten en de winnaar wordt wordt nu bekend gemaakt! Uit alle reacties onder de winactie op dit blog en de Facebookpagina is een winnaar geselecteerd.Wij houden jullie niet langer in spanning de winnaar is…

Ingrid Langstraat

Van harte gefeliciteerd! Kijk in je mailbox er is een mail naar je verstuurd. Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort is er weer een hele leuke Denksport winactie. Volg dit blog om het niet te missen.

 

Bron afbeelding:Space goast stamper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s