Denksport winactie groep 3/4/5

De zomervakantie komt eraan. Uiteraard wil je je kinderen zoveel mogelijk laten genieten van hun vrije tijd, maar je wilt vast ook dat zij zich blijven ontwikkelen. Zodat als de scholen weer beginnen het kennisniveau niet is weggezakt. De Denksport Junior puzzelboekjes zijn hiervoor ideaal, want zij geven kinderen met hun speelse puzzels een leuke vrijetijdsbesteding en helpen hen indirect ook hun woordenschat en  denkvermogen te vergroten. Deze zomer verschijnt er een serie van vier Squla spelend leren boekjes, een nieuw zomerboek en een puzzelblok. Alle boekjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar (groep 3/4/5). En wij mogen een pakketje weggeven met daarin Het Squla Zomerboek en het Spelend lezen en rekenen puzzelblok!

Naamloos

Squla vakantieboek

Samen met de Squla figuren maken de kinderen in het Squla vakantieboek een wereldreis waarbij verschillende continenten aan bod komen. In het Squla vakantieboek zijn, naast de bekende taal- en rekenpuzzels ook leuke doe pagina’s te vinden. Een kleine greep aan puzzels die te vinden zijn in dit puzzelboek zijn: Engelse woorden leren, kleur op nummer, woordzoeker, tafels leren en nog veel meer. Naast al deze leuke en uitdagende puzzels vind je in dit boek ook leuke tips voor vakantiespellen die je buiten kan doen tijdens de vakantie. Kinderen hoeven zich met het Squla vakantieboek niet te vervelen. Goed voor uren puzzelplezier!

Spelend lezen en rekenen

Q weet niet wat hij leuker vindt, taal of rekenen. Hij houdt van allebei! Dit is dan ook zijn favoriete puzzel blok. Vol met letters en cijfers, grappige taalpuzzeltjes, pittige cijferpuzzels en leuke reken oefeningetjes. Daar word je vanzelf slimmer van!

———————————————————————————————————————————-

Om kans te maken op dit leuke en leerzame pakket:

 • Plaats een reactie en laat ons weten waarom jij dit pakket wilt winnen.
 • Deel dit bericht

Meedoen kan t/m 9 juli 2020. De winnaar wordt 10 juli hier bekend gemaakt!

———————————————————————————————————————————–

Kijk voor het gehele assortiment Denksport junior boekjes op https://www.denksport.nl/denksport-puzzels/squla.

Deze winactie is gesloten. Benieuwd wie de winnaar is? Klik snel op de link!  https://annekeschrijft.com/2020/07/10/drum-roll-please-we-hebben-een-winnaar/

Afbeelding: Freepik

31 reacties op “Denksport winactie groep 3/4/5

 1. Mijn dochter is gek op Squla. Veel uitdagingen voor een meisje wat op school te weinig uitdaging kreeg. Urenlang heeft ze zich met Squla vermaakt. En dan in de zomervakantie zich uitleven in het zomerboek of de puzzels. Succes gegarandeerd

  Geliked door 1 persoon

 2. Superleuk voor mijn kinderen die dol zijn op puzzelboekjes, aangezien wij niet op vakantie gaan lijkt me helemaal perfect voor ze tijdens zomervakantie

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk voor mijn zoontje die straks naar groep 4 gaat. Kan hij net als mama puzzelen in de zomervakantie. Hij gaat de uitdaging graag aan! Bovendien is het leuk en leerzaam, en weer eens wat anders dan een schermpje.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een leuke boekjes. Mijn dochter houdt niet erg van leren maar met deze boekjes gaat ze graag aan de slag. Fijn om in de vakantie op een leuke manier wat te kunnen oefenen met haar!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat leuk! Mijn kleinkinderen zijn wat achtergebleven met hun schoolresultaten! Heerlijk om samen met ze wat raadseltjes op te lossen en zo toch te moeten blijven nadenken! Graag!

  Geliked door 1 persoon

 6. Heerlijk een leuk vakantiepakket. Nu geen geruzie over wie het eerst ergens mee mag spelen, nu is het samen en ieder in zijn eigen boek. Dat is heerlijk genieten. Straks in de vakantie is er gelukkig weer wat te doen. Zeker met deze leuke boeken kunnen we ons wel vermaken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s