Neutrogena® Cellular Boost (Review)

Dit review kwam tot stand in samenwerking met The Insiders.

Neutrogena-Cellular-Boost-Line

Ouder worden wij (hopelijk) allemaal, maar een verouderde huid daar zit niemand op te wachten! Daarom probeer ik deze keer de Neutrogena® Cellular Boost, een complete anti-aging routine die is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. De producten combineren unieke en effectieve ingrediënten om de tekenen van ouder worden tegen te gaan.

Voor algemene tekenen van huidveroudering gebruik je de dagcrème, nachtcrème en oogcrème, en voor diepere rimpels breng je dagcrème, concentraat en oogcrème aan.

De producten:

Neutrogena® Cellular Boost dagcrème

Neutrogena Cellular Boost Dagcrème Anti-Age SPF 20  bevat 5 belangrijke bestanddelen.

 1. Hexinol, dit is een stimulans voor de natuurlijke collageen- en elastine-aanmaak.
 2. Vitamine C, deze vitamine helpt in de strijd tegen oneffenheden en donkere plekjes op de huid.
 3. Retinol is stimulerend voor vernieuwing van cellen en de aanmaak van collageen en elastine.
 4. Hyaluronzuur hydrateert en versterkt de huid.
 5. SPF 20 beschermt  de huid tegen UV-straling.

Hoe te gebruiken?
Dagelijks na het reinigen van gezicht en hals aanbrengen op de huid en zachtjes in masseren.

happy-portrait-young-woman-applying-cream-her-face_23-2148161298

Neutrogena® Cellular Boost nachtcrème

De nachtcrème bevat 4 belangrijke bestanddelen.

 1.  Hexinol, dit ingrediënt stimuleert de natuurlijke collageen- en elastine-aanmaak.
 2.  Vitamine C, gaat de strijd aan tegen oneffenheden en donkere plekjes op de huid.
 3.  Retinol stimulerend  de vernieuwing van cellen en de aanmaak van collageen en elastine.
 4.  Hyaluronzuur hydrateert en versterkt de huid.

Hoe te gebruiken?
Na het reinigen van de huid zachtjes inmasseren

Neutrogena® Cellular Boost oogcrème

Neutrogena Cellular Boost Oogcrème is een verzorgende oogcrème die de fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen vermindert.De oogcrème bevat Retinol en Hyaluronzuur.

Hoe te gebruiken?

Dagelijks aanbrengen op een gereinigde huid rondom de ogen. Vermijdt contact met de ogen.

 

Gezichtsmasker Neutrogena® Cellular Boost

Neutrogena Cellular Boost Hydrogel Masker is een gelmasker dat  voor 100% uit een hydraterende formule met hyaluronzuur. Daarnaast bevat het masker adenosine dat de huid verstevigt en de huidelasticiteit verbetert. Een masker staat gelijk aan één flesje serum van 30ml. Voor gebruik had ik het masker een poosje in de koelkast gelegd daardoor voelde het masker extra koel en verfrissend aan op mijn huid. Na het verwijderen van het masker voelde mijn huid zacht en verzorgd aan en had mijn huid een stralende rossige teint. Niet onbelangrijk: dit masker verzorgt de huid maar verstopt de poriën niet.

Hoe te gebruiken?

 1. Maak je gezicht schoon.
 2.  Verwijder de witte beschermende film van de achterkant het masker en breng het masker aan op  je gezicht
 3.  Pas de contouren van het masker aan aan de vorm van je gezicht. Laat het 15-30 minuten inwerken.
 4. Verwijder het masker, verdeel het restant van het serum over je gezicht en hals en masseer voorzichtig in.

Neutrogena® Cellular Boost concentraat serum

Dit concentraat bevat Retinol  en Hyaluronzuur. Twee populaire ingrediënten die op dit moment een belangrijke plek innemen bij een goede verzorging van de huid.

Hoe te gebruiken:

Breng een keer per dag, aan op een gereinigde huid. Niet rondom je ogen! Doordat je huid door Retiniol extra gevoelig kan worden voor zonlicht is het verstandig dit product in de avond te gebruiken. Masseer het lichtjes in zodat het goed opgenomen wordt door de huid.  Mocht er irritatie optreden gebruik het product dan niet dagelijks maar bijvoorbeeld twee keer in de week. Wanneer er een hevige huid reactie optreed stop dan het gebruik of bouw het gebruik langzaam op.

illustration-avatar-communication-concept_53876-37180Mijn ervaring

Uit mijn omgeving hoorde ik al lovende woorden over de producten van Neutrogena, daarom was ik enthousiast dat ik het nu zelf uit kon gaan proberen. Ik gebruikte enkele weken al de bovenstaande producten om mijn mening te kunnen vormen.

Omdat ik een gevoelige huid heb verving ik de eerste week elke dag één van mijn ”normale” huidverzorgingsproduct door één van bovenstaande producten. Dit deed ik om te kijken of mijn huid overgevoelig zou gaan reageren op de producten. Want wanneer ik een huidreactie zou krijgen wanneer in één keer met alle producten zou starten, dan zou het lastig zijn te achterhalen welk product de reactie veroorzaakte.

Mijn huid reageerde gevoelig op het Boots concentraat en de oogcrème en daarom besloot ik deze producten twee keer per week te gaan gebruiken in plaats van dagelijks. Ik wisselde deze producten af met mijn normale producten.Ik ervoer een tintelend en branderig gevoel bij gebruik van de oogcrème en het boots concentraat. Uit navraag blijkt dat het waarschijnlijk door de Rentinol komt. Rentinol is een vitamine A en zorgt ervoor dat je huid mooi, stevig en elastische blijft en je een mooie teint behoud. Wanneer je de eerste keer producten met Rentinol gebruikt, kan je huid een reactie vertonen, zoals bijvoorbeeld roodheid of tintelingen.

De dag en nachtcrème zijn licht en hebben een fijne geur, smeren goed uit en trekken snel in. Ik hou ervan mijn huid rijkelijk in te smeren maar dat was bij deze cremes niet nodig. Een dun laagje bleek voldoende anders werd het korrelig.

Het Neutrogena Cellular Boost Hydrogel Masker gaf meteen een positieve boots aan mijn huid. Mijn huid zag er nadat ik het masker had gebruikt stralend, strak en blozend uit. Door alle producten van deze lijn te gebruiken, merkte ik dat het effect van het gelmasker werd verlengd. Ik baalde wel dat ik het Boots concentraat en de oogcrème niet elke dag kon gebruiken want dat was het effect optimaal geweest!

 

Bron foto’s:

https://www.freepik.com/free-photo/happy-portrait-young-woman-applying-cream-her-face_4660381.htm

https://www.popshop2003.com/product/neutrogena-cellular-boost/

https://www.freepik.com/free-vector/illustration-avatar-communication-concept_3133027.htm#page=2&query=opinion&position=22

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s