Review| Visitekaartjes

Anneke Schrijft heeft enkele veranderingen ondergaan. Zo is onder andere WordPress uit de url verdwenen. Bij de veranderingen horen ook nieuwe visitekaartjes. Wij gingen met www.Studentendrukwerk.nl een samenwerking aan, met een mooi eindresultaat.

1987d473-8ddd-4a2f-86a8-6bd076eac2f9

Studentendrukwerk heeft een ruim assortiment van producten. In de webshop vind je diverse mogelijkheden, van het printen en inbinden van je scriptie, Syllabus, Thesis tot het laten bedrukken van t-shirts, stickers, mokken of kaarten.

Wij mochten 300 visitekaartjes laten drukken. Vol enthousiasme gingen we aan de slag met het ontwerp. In de webshop zijn de stappen die je behoort te volgen duidelijk aan gegeven en de online editor is gebruiksvriendelijk.

  • Bij de eerste stap kun je de keus maken zelf een ontwerp te maken of wanneer je al een ontwerp hebt deze te uploaden.
  • Daarna kun je in de editor een keus maken uit: visitekaartjes dubbelzijdig liggend, liggend enkelzijdig, staand enkelzijdig,  dubbelzijdig staand. Wij kozen voor dubbelzijdig liggend.
  • De volgende stap is om met een blanco project of om met een ontwerp van Studentendrukwerk aan de slag te gaan.
  • Wanneer je visitekaartje klaar is klik je op bestellen. Je creatie wordt gecontroleerd en geüpload.
  • Tot slot stel je je product samen en wordt de prijs berekend.

Hoewel er in de editor leuke ontwerpen zijn te vinden, besloten wij een blanco project te kiezen.

Onze bestelling bevat de volgend product informatie:

Type: Visitekaartjes
Formaat: 8,5 x 5,5 cm
Bedrukking: Dubbelzijdig full collor (4/4)
PDFs aanleveren: PDF laten controleren (+€20)
Papier: Extra stevig papier
Laminaat afwerking: Standaard
Oplage: 300 exemplaren
Prijs: €49,30

1e3c08bb-c3a9-4d5f-80cf-6f736e579ddc

Dat Studentendrukwerk klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan bleek toen zij ons goed hielpen om onze bestelling in orde te krijgen. Want door een fout van onze kant ging het bijna mis. Het bleek dat wij de tekst te dicht tegen de snijlijn aan hadden geplaatst. Studentendrukwerk gaf aan dat het echt heel belangrijk is ruim binnen de snijlijnen te blijven want anders kan tijdens het snijden van de kaartjes een gedeelte van de tekst verdwijnen. Op hun aanraden plaatsten wij de tekst meer naar het midden. Wij hebben gebruik gemaakt van de optie om de PDF te laten controleren voor de bestelling werd opgestuurd. Om het beste eindresultaat te krijgen raden wij je aan van deze mogelijkheid gebruik te maken. Toen onze bestelling arriveerde, werden wij heel blij van het mooie eindresultaat. Wij zijn zeer te spreken over de goede service en wanneer wij  nieuwe visitekaartjes gaan bestellen is het zeker weer bij Studentendrukwerk.

Ga voor meer informatie naar www.studentendrukwerk.nl/producten/visitekaartjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s