Jij bent lief! (winactie)

Wil jij jouw kleine valentijn verassen? Anneke Schrijft heeft weer een leuke winactie. Ditmaal voor de allerkleinsten!

Naamloos
Muis, is stoer, lief en soms een beetje eigenwijs. (Background: freepik)

‘Jij bent lief!’ is het nieuwe boekje in de ‘Thuis bij muis’ serie. In dit stevige kartonnen boekje met tekst op rijm voor je  allerkleinste valentijn, doen zich herkenbare situaties voor waar je samen om kunt lachen. Zo vult Muis bijvoorbeeld het bad met extra sop en verkleed zich als clown om beer op te vrolijken. Muis, een creatie van Pauline Baartmans, is stoer, lief en soms een beetje eigenwijs. Het boekje bevat 11 bladzijden met illustraties in zachte kleuren en een lieve boodschap. Iedere bladzijde bevat een korte tekst en een illustratie die de tekst verduidelijkt. Het boekje is geschikt voor peuters en kleuters. Een lief cadeautje voor de allerliefste!

Anneke Schrijft mag van Uitgeverij Holland een exemplaar van ‘Jij bent lief!’ weggeven. Je kunt meedoen aan deze winactie via Facebook, Instagram of blog. Meedoen is simpel! Deel dit bericht & plaats een reactie waarin jij vertelt wie jij blij wilt maken met dit lieve boekje. De winnaar wordt 14 februari hier bekend gemaakt. Succes!

Naamloos

 

 

 

 

 

 

20 reacties op “Jij bent lief! (winactie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s