Dogfulness (Hoe honden ons kunnen leren meer plezier te maken)

Wanneer je regelmatig een kijkje op Anneke Schrijft neemt heb je vast de review van Catfulness (Hoe een kat ons kan leren gelukkig en mindful te leven.) voorbij zien komen. Nadat de katten een boek hebben geschreven kunnen de honden natuurlijk niet achterblijven!

naamloos

Stressvrij

Een jaar na de publicatie van Catfulness verscheen daarom bij uitgeverij Boekerij Dogfulness. Nadat de katten ons geleerd hebben gelukkig en mindfull te laten leven willen de hond ons leren net zo gelukkig en stressvrij te worden als zij. En weet je wat?! Door het leven van de mens door de ogen van een hond te bekijken ga je de dingen heel wat simpeler bezien.

Geheimen

De honden onthullen in het boek al hun geheimen!Maar de belangrijkste hondenwijsheid ken je natuurlijk al lang: spelen & delen. Omdat spelen het beste medicijn is en omdat geluk alleen maar groter wordt wanneer je het deelt.

Yin en yang

Voor kattenliefhebber is dit ook een leuk boek om te lezen (en visa versa). Zie de kat als yin en de hond als yang.

yang
Afbeelding: Etsy.com

Grappig

Het is een boekje zoals de meeste honden zijn: positief, blij, grappig, schattig en intelligent! Het is een leuk boek om te lezen, een mustread.

Grootste probleem

Op bladzijde 41 wordt in vier zinnen misschien wel het grootste probleem van de mens beschreven, in deze tijd waar iedereen druk druk druk hoog in het vaandel heeft staan. Iedereen… met uitzondering de hond.

20120126-Dog's Best Friend
Afbeelding: Pintrest

Ideale cadeau

Dogfulness: rust, mindfulness en het ideale cadeau in  één. Het perfecte cadeau voor de komende decembermaand.

Rijkdom

Ik wil deze review eindigen met een van de waardevolste adviezen uit het boek: Hecht je niet aan dingen. Dingen komen en gaan. Bedenk dat juist de grootste rijkdom te vinden is in iemand die we laten glimlachen.

naamloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s