Gelogen Waarheid (Boek Review)

thumbnail_coverfoto

Wat als de waarheid gelogen is?

De zeventienjarige Emma gaat door een moeilijke periode. Na het overlijden van haar moeder gaat Emma bij haar vader in Epe wonen. Maar haar vader is alleen maar aan het werk en kijkt amper naar zijn dochter om.

Eenzaam

De dood van haar moeder en de druk van haar vader om te presteren zorgen ervoor dat Emma zich eenzaam voelt. Haar leven lijkt een positieve wending te nemen wanneer zij Ron ontmoet. Hij laat haar inzien dat ze mag genieten van het leven, juist na alles wat er gebeurd is. Ze worden verliefd en stapje voor stapje durft Emma zich weer gelukkig te noemen, ondanks de slechte band met haar vader.

isabel
Gelogen Waarheid is inmiddels alweer het tweede boek van de 23 jarige Isabel Bijsterbosch.

Ware nachtmerrie

De relatie van Ron en Emma is echter gebaseerd op leugens en bedrog. Langzaam aan gaat het bergafwaarts met het leven van Emma. Dan doet ze een ontdekking. Iets wat haar hele leven in een ander daglicht zet en haar in een ware nachtmerrie doet belanden. Is dit het einde of een nieuw begin?

Tweede boek

Begin januari verscheen bij uitgeverij Boekscout de thriller Gelogen Waarheid. Dit is inmiddels alweer het tweede boek van de 23 jarige Isabel Bijsterbosch. Het leuke van deze thriller is dat het zich afspeelt in haar geboorteplaats Epe.

Categorie

Gelogen waarheid bevat een goed geschreven en beschreven verhaal ondanks de jonge leeftijd van de schrijfster. Als er aan mij gevraagd wordt de thriller in een categorie te plaatsen kies ik de categorie: Young adult-new adult.

Verrassende wending

Isabel weet de spanning goed op te bouwen en verraste mij door het plot een onverwachte wending te geven. Het verhaal wordt vanuit drie verschillende perspectieven verteld, dit geeft een extra dimensie aan het verhaal.

naamloos

 

2 reacties op “Gelogen Waarheid (Boek Review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s