Schuitje varen – M.J. Arlidge (gratis)

gratis

10 april verscheen bij uitgeverij Boekerij de allernieuwste thriller van de befaamde Britse thrillerauteur  M. J. Arlidge, Klein klein kleutertje. De thriller is het zevende deel in de bestseller serie met Helen Grace in de hoofdrol. Om dit te vieren ontvang je vanaf 10 april tot en met 10 juli 2018 bij aankoop van een M.J. Arlidge gratis de korte thriller Schuitje varen. Deze thriller speelt zich af in de tijd voor Iene miene mutte. Lees hoe het allemaal begon.

Schuitje varen

De achttienjarige Helen Grace, net nieuw bij de politie, arriveert als eerste op de plek waar een dodelijk ongeluk heeft plaatsgevonden. Haar collega’s zijn ervan overtuigd dat de dood van de jonge man een tragisch ongeluk was. Maar Helen is daar niet zo zeker van.

Wie is hun mysterieuze slachtoffer? Waarom zou hij zijn leven riskeren door over een drukke weg te rennen? Waar rende hij voor weg? Een duister geheim is verborgen tussen de stille velden van Hampshire, een geheim dat Helen vastbesloten is te ontrafelen.

Klein klein kleutertje  

klein klein kleutertje

Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze ligt half op de autoweg en het lijkt een tragisch ongeluk. Als Helen Grace op de plaats des onheils arriveert is het voor haar meteen duidelijk dat het om een koelbloedige moord gaat. Maar waarom deze vrouw – een liefhebbende echtgenote en zorgzame moeder – het slachtoffer is, is een raadsel. Niet veel later wordt er in het winkelcentrum een apotheker gedood, terwijl hij nog klanten in zijn zaak had. Waarom worden er getuigen levend achtergelaten door de moordenaar? Helen moet al haar kennis van het misdadige brein in de strijd gooien, wil ze achter de identiteit van de dader komen voordat er nog een slachtoffer valt. En als ze zelf het volgende doelwit lijkt, wordt de zaak alleen maar persoonlijker…

Voor deze actie geldt, zolang de voorraad strekt, dus haast je naar de boekhandel!

 

2 reacties op “Schuitje varen – M.J. Arlidge (gratis)

Plaats een reactie