Woef woef woef merry christmas (Edgard & Cooper winactie voor honden)

hond
Afbeelding: Tumblr

♪♫ It’s beginning to look a lot like Christmas
Everywhere you go♪♫

Weet jij al wat jij eet met de kerst? De meesten van ons zijn vast al druk aan het nadenken over het kerstdinee. Eten we kalkoen, kip, een rollade? Wordt het een chic zes gangen dinee of een hamburger van de McDonalds? Maar wat staat er deze kerst eigenlijk voor je hond op het menu?

Christmas-inspired

In aanloop naar de feestdagen kan je je viervoeter trakteren op een feestelijke, gezonde, biologische maaltijd.

Het eigentijdse dierenvoer merk Edgard & Cooper vult voor de gelegenheid het bestaande assortiment van zeven verschillende recepten in blik en negen recepten in kuipjes aan.

Speciaal voor de feestdagen wordt er een limited edition  ‘Christmas-inspired’ hondenmaaltijd gelanceerd met:

 • heerlijk vlees van wild
 • echte Brusselse spruitjes
 • fijne stukjes spek en appel

Niet alleen een culinair festijn voor je trouwste vriend, maar ook gewoon leuk, want de producten kregen voor de gelegenheid een heuse kerstverpakking.

Er waren eens…

Er waren eens…twee vrienden, Koen & Louis die opzoek gingen naar gezonde voeding voor hun honden Edgard & Cooper. Edgard een Franse Bulldog & Cooper een Engelse Cocker Spaniel. Louis vond het belangrijk Cooper gezonde voeding te geven en Edgard, de hond van Koen, werd zelfs ziek van gewoon hondeneten.

team-edgardcooper
Afbeelding: Edgard & Cooper

Gemanipuleerde onzin

Louis en Koen beten zich vast in de wereld van het hondeneten. En ze werden niet blij van wat ze ontdekten: walgelijk vleesmeel, kunstmatige smaakstoffen en genetisch gemanipuleerde onzin.

Na hun ontdekking weigerden Louis en Koen nog langer die vieze troep aan hun honden te geven. Vanaf dat moment besloten de twee vrienden zelf het eten te maken voor hun trouwe viervoeters. Dit was het begin van Edgard & Cooper.

Biologisch 

De producten van Edgard & Cooper bestaan uit natuurlijke biologische ingrediënten. En worden bereid naar een evenwichtig recept, bestaand uit; vers bereid vlees, gezonde koolhydraten, groenten, fruit en kruiden.

charity-visual-1
Afbeelding: Edgard & Cooper

Goede doelen

Koen en Louis vinden dat ieder hond net als Edgard & Cooper een warm nest,l iefde en gezond eten verdiend. Daarom geven zij 10% van hun winst aan een goed doel! Ken jij een project voor honden wat financiële steun kan gebruiken? Neem dan een kijkje op de Edgard & Cooper website voor meer informatie.

Meedoen aan de winactie kan t/m 15-12-2017. Het te winnen pakket bestaat uit een blik en twee kuipjes.

 

 

 

 

 

8 reacties op “Woef woef woef merry christmas (Edgard & Cooper winactie voor honden)

 1. Centie de Vries Ik zou het graag winnen voor mijn zeer gevoelige hondenvriendinnetje, gevoelig in zowel haar “zijn” als haar darmpjes en alst vrouwtje gezond en puur eet wil ze dat voor haar vriendinnetje ook😀🐶
  LeukMeer reacties weergeven · Beantwoorden · Zojuist

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou helemaal super! 😀 😀 Ik doe graag mee voor mijn allermooiste en liefste aanwinst van 2017.. Mijn allesie… Mijn lieve pup max! 😀 Leuke actie hoor…
  Groetje Ilsiee

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s