Fïnley (Review)

FINLEY_campaign2017_CathLuyten1-1
Foto: Fïnley

Coca-Cola lanceerde dit jaar Fïnley op de Nederlandse markt. Fïnley is speciaal ontwikkeld naar de smaakvoorkeuren van volwassenen, en dat proef je. Eerder werd de frisdrank met succes gelanceerd in België en Frankrijk.

Waarom niet

Als geheelonthouder juich ik de lancering van dit drankje van harte toe. Eindelijk kan ik een volwassen drankje buiten de deur bestellen in plaats vaneen sapje, cola, ice -tea of water. Niet dat daar wat mis mee is natuurlijk! Mocht je je afvragen waarom ik een geheelonthouder ben, dan is mijn antwoord: waarom niet?! Persoonlijk heb ik geen alcohol nodig om het gezellig of leuk te hebben.

Finley-CCVO.nl_
Foto: Fïnley

20 calorieën per 100 ml

Fïnley is een caloriearme frisdrank zonder conserveermiddelen met fijne bubbels en subtiele smaken. Het bevat vruchtensappen, natuurlijke aroma’s en is voor een gedeelte gezoet met stevia-extract. Dit drankje telt hierdoor maar 20 calorieën per 100 ml. Wil je meer  informatie over de ingredienten, prijzen of voedingswaarden klik dan op onderstaande linken. Fïnley is verkrijgbaar in de volgende zes smaken.

Witte blikjes  (limonade) :

Zwarte blikjes (mocktails) :

druif
Afbeelding: Fïnley

De december maand nadert en de feestdagen staan voor de deur. Daar passen de luxe mocktails van Fïnley helemaal bij. Een mocktail is een cocktail zonder alcohol en kun je dus ook drinken wanneer je bijvoorbeeld nog moet rijden of zwanger bent.

Ik werd in positieve zin verrast door de volwassen smaak van Fïnley. De smaak laat mij herinneren aan de bekende reclameslogan, een beetje vreemd maar wel lekker! De verpakking heeft een luxe volwassen uitstraling. Ijskoud is Fïnley het allerlekkerste om te drinken. Mijn favoriet is  Pompelmoes & bloedsinaasappel. Fïnley is een volwassen drankje met een bite voor de vrouw die midden in het leven staat.

Wil jij Finley gratis proberen?

  • Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug van één blikje FÏNLEY bij Scoupy
  • Blije doos heeft een ook een FÏNLEY cashback actie
  • Evenals de Zwangerbox

 

 

 

 

 

4 reacties op “Fïnley (Review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s