There is no place like… your own bed (Review)

nacht
Afbeelding: Google

Een goede nachtrust is belangrijk om je goed te voelen. Wist je dat een mens gemiddeld een derde van een leven slaapt? De meeste volwassenen slapen zeven à acht uur per nacht. Een goede reden om extra aandacht aan je slaapkamer en beddengoed te geven. Anneke Schrijft mocht bij Dekbed- Discounter.nl een dekbedovertrekset uitkiezen en schreef er een review over.

Ontspannen

De klok is verzet en het is weer eerder donker. Dat het herfst is valt niet langer te ontkennen. Het is koud en guur buiten, de regen valt met bakken uit de lucht. Genoeg redenen om vroeg je bed in te duiken met een mok warme melk met honing en een goed boek. Wanneer je onder je (mooie nieuwe) dekbedovertrek kruipt, voel je de dag van je afglijden. Zo begin je ontspannen aan de nacht.

Uiteindelijk

Ik vond het moeilijk een keus te maken uit het ruime aanbod dekbedovertrekken in de  Dekbed-Discounter.nl webshop. Uiteindelijk koos ik voor een dekbedovertrekset van het merk Nightlife, Satin-Uni Antraciet. Deze effen dekbedovertrekset combineert goed met mijn behang met print. Twee dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd mijn aankoop thuisbezorgd. De kleur van mijn dekbedovertrekset kwam overeen met de aangegeven kleur op de website. Op het oog leken de kussenslopen te groot maar ze bleken uiteindelijk toch te passen. Ik ontving bij deze set een gratis wasnet.

Luxe uitstraling

De bovenkant van het dekbedovertrek en de bijbehorende kussenslopen zijn van satijn. Het satijn voelt zacht en glad aan en heeft de beloofde luxe uitstraling. De onderkant van het dekbedovertrek en de kussenslopen is van microfiber. Microfiber voelt (net als satijn) zacht aan en voorkomt het wegglijden van het dekbedovertrek. Het is fijn dat dit dekbedovertrek over de gehele breedte een dubbele instopstrook heeft.

nightlife-satin-uni-antraciet
Foto: Dekbed-Discounter.nl

Beautygeheim

Slapen op een satijnen kussensloop schijnt een van de beautygeheimen van de sterren te zijn. Waarom dit zo is zocht Anneke schrijft voor je uit.

  1. Satijn is zacht en soepel, daardoor wordt je niet wakker met vouwen in je gezicht.
  2. Ook je haar lijkt er baat bij te hebben wanneer je slaapt op een satijnen kussensloop. Je haar klit minder en breekt minder snel af.
  3. Satijn schijnt zelfs in combinatie met een goede huidverzorging een onzuivere huid te kunnen verminderen. Satijn neemt namelijk geen vocht van je huid op en laat je huid ademen. Daardoor blijft je huid meer gehydrateerd dan wanneer je op een katoenen kussensloop slaapt. Wanneer je huid niet genoeg gehydrateerd is(van binnen en buiten) kan er acne ontstaan.

Retour

lees voordat je een bestelling plaatst de stappen door die je moet nemen om een product te retourneren. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

woord

Boxspring

Naast dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, dekbedden, (sier)kussens en matrassen vind je nu ook boxsprings in de webshop van Dekbed-Discounter.nl. Je kunt zelfs een boxspring leasen vanaf een euro per dag.

Actie

Dekbed-Discounter.nl heeft op dit moment allerlei leuke actie’s!

  • Tijdens de Dolle Dekbed Dagen vind je al beddengoed vanaf €4,95 in de webshop
  • Heckett Lane 1+1 gratis
  • Je ontvangt twee gratis kussens t.w.v. €79,95 bij je bestelling
  • je ontvangt een gratis slab t.w.v. €7,95 bij aankoop van een Cottonbaby product

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s