ANNEKE’S TESTPANEL: OMO vloeibaar wit

omo
Foto± Anneke Schrijft

Laundry… a never ending story.

Bovenstaande quote klopt jammer genoeg helemaal, de was is iets waar nooit een einde aankomt! Slaak je net een zucht van opluchting dat de wasmand met vieze was leeg is, en hup daar ligt alweer vieze was in de mand! Alle hulp is mooi mee genomen met het doen van de was. Want tegenwoordig is iedereen druk, druk….en druk. Wie heeft er nog tijd voor maandag wasdag? Vandaag ontving Anneke Schrijft een testpakket van trnd. Dit pakket bleek rijkelijk gevuld met flessen OMO voor de witte was. Dit nieuwe lid van de OMO familie beweert de was al schoon te wassen in amper 30 minuten. Zo ben je sneller klaar met de was en kun je de tijd die overblijft gebruiken voor leukere dingen.

Kan dit wasmiddel de belofte, een schone was in 30 minuten waarmaken? Anneke’stespanel gaat het voor jou uittesten. Wil jij plaatsnemen in dit testpanel? Plaats dan een reactie op mijn blog, Facebook of Instagram, vertelt waarom jij in dit testpanel wilt plaatsnemen. Wie weet zit jij binnenkort in Anneke’s testpanel!

8 reacties op “ANNEKE’S TESTPANEL: OMO vloeibaar wit

 1. Met een puber in huis dan blijf je wassen, mijn zoon trekt elke dag schone kleren aan ook spijkerbroek.
  Het zou heerlijk zijn dat de was sneller klaar is.
  Het zou zeker veel tijd besparen en wie weer zie ik weer eens een lege wasmand.

  Geliked door 1 persoon

 2. Omo doet wat het beloofd? Dat wil ik weleens uitproberen. Elke dag spic en span naar kantoor vertrekken betekent veel was in de wasmand. Tijdwinst en water besparend wassen zeker welkom

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik test graag mee!!! Met een druk gezin en een drukke baan kan ik wel wat hulp bij de was gebruiken! Als dit wasmiddel al met 30 minuten de was schoon wast scheelt dat naast tijd ook het gebruik van energie. En dat vind ik ook belangrijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. OMO is een vertrouwd merk in mijn huishouden. Ik wil graag deze nieuw OMO proberen. Wat zou dat fijn zijn als de was al na 30 minuten schoon uit de wasmachine komt. Er zijn dagen dat ik wel drie wassen was op 1 dag!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik ben wel benieuwd of Omo zijn belofte wel waar kan maken. Ik heb nu wel eens vlekken die er na een lange wasbeurt nog niet eruit gaan. Dus na 30 minuten goed schoon. Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik test graag mee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s