Doe mee & win: Alles over werken tijden de overgang

PicMonkey Collage

Is je leven voorbij na de overgang? Ik denk dat de meesten vrouwen, waaronder ik, denken van wel. Volgens  spreker, auteur en coach voor werkende vrouwen in de overgang, Saron Petronilia is dit echter niet het geval en is het juist het begin!

Afgelopen week kon je op dit blog een uitgebreid interview lezen met de schrijfster van dit feitelijke, positieve en eerlijke boek. Alles over werken tijdens de overgang staat boordevol informatie, tips, en interviews over deze periode in een vrouwenleven. Dit boek mag bij geen enkele vrouw in de boekenkast ontbreken. In het interview met Anneke Schrijft vertelt Saron o.a. waarom een vrouw in de overgang van onschatbare waarde is voor een werkgever. Waarom zij de overgang, de opmaat vindt naar de beste tijd van haar leven. En kun je de boektrailer van Alles over werken in de overgang bekijken. Wil je het interview (nogmaals) lezen klik dan –> hier.

Om kans te maken op een exemplaar van Alles over werken tijdens de overgang, hoef je alleen de onderstaande vraag te beantwoorden:

Op welke leeftijd komt een vrouw in de overgang?

Succes! Meedoen kan t/m 23 april 2017.

De winactie is gesloten en de winnaar is bekend. Wie de winnaar is geworden? Klik daarvoor ->hier!

14 reacties op “Doe mee & win: Alles over werken tijden de overgang

 1. Ik denk ergens achter in de 40? maar dat is een gemiddelde denk ik. Ik hoop dat ik nog kans maak op dit boek er zijn al enkele andere reacties 😦 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Pernille, Het maakt niet uit of je als eerste reageert op deze winactie of als laatste.Iedereen heeft even veel kans om dit boek te winnen!

   Like

 2. Gemiddelde leeftijd waar de overgang begint is rond de 45… al zal het per vrouw verschillen… laat bloeiers en vroeg bloeiers… net als:of je veel ongemak ervaart of niet… feit is dat je hormoon huishouden weer gaat veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Er is geen gemiddelde leeftijd aan te geven. Dit verschilt van vrouw tot vrouw. De ene vrouw is eerder dan de andere. En als er een ingreep is gedaan bij de eierstokken of de baarmoeder gaat de overgang eerder in. Ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s