Winnaar gesigneerd exemplaar ‘In de familie’

De reacties op de In de familie winactie waren overweldigend! Dit maakte het schrijfster Joyce Spijker er echter niet makkelijker op een winnaar te kiezen. Vol ongeduld werd er gewacht tot de winnaar bekend zou worden gemaakt. Nu is het moment daar. Benieuwd of jij de winnaar bent van een gesigneerd exemplaar? lees snel verder!

inde

Iedereen bedankt die heeft deelgenomen aan deze winactie. Hou mijn blog in de gaten voor meer leuke winacties! Lianne Clappers van harte gefeliciteerd, stuur een mail met je adresgegevens naar annekeschrijft@hotmail.com en het boek komt z.s.m naar je toe.

 

 

4 reacties op “Winnaar gesigneerd exemplaar ‘In de familie’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s