Stel je vraag en win twee vrijkaarten!

kas1

Maak kans op twee vrijkaarten voor kasteel De Cannenburch! Wat je moet doen om kans te maken? Bedenk een leuke bijzondere, grappige, originele vraag die je aan de kasteelbeheerder van  kasteel De Cannenburch zou willen stellen.  Binnenkort mag Anneke Schrijft een kijkje achter de kasteeldeur nemen en kasteelbeheerder Rian Haarhuis interviewen. Rian kiest uit alle vragen de winnende vraag en zal de vraag beantwoorden.  Stel je vraag in een comment hieronder of mail je vraag naar annekeschrijft@hotmail.com o.v.v. kasteel.

8 reacties op “Stel je vraag en win twee vrijkaarten!

  1. Ja, dat wil ik wel 🙂 Elk kasteel heeft natuurlijk zijn eigen spook. Welk spook heeft dit kasteel en wat spookt-ie zoal uit? Dit is uiteraard een heel serieuze vraag. Die kasteelmuren hebben al vanalles meegemaakt en de gangen en torens fluisteren hun verhalen zachtjes in de wind.

    Geliked door 1 persoon

  2. Elke keer als we op de brug staan, staren we naar het water…. Hoeveel karpers zullen we dit keer zien? Hoe diep is de gracht? Worden de vissen ook bijgevoerd? En dan vooral… ohhh, wat zullen we hier graag een keer willen snorkelen en onderwaterfoto’s maken van de karpers…. Mag dat?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s