Vit en vitaal met Teunie

Annette ter Heijden van het kook en kennisboek Proef je Roots, bracht mij in contact met Teunie Prins-Gerritsen. Annette en Teunie organiseren samen regelmatig informatieve en interactieve lezingen. Ik werd uitgenodigd zo’n lezing bij te wonen. Het was een interessante en leerzame avond. Wil jij je fitter en vitaler voelen maar lukt het je niet de knop om te zetten? Heb je een duwtje in de rug? Dan kunnen Annette en Teunie jou er vast bij helpen. Een poosje terug kon je op Anneke Schrijft kennis al kennis maken met Annette. Dit keer maak je kennis met Teunie, de stuwende kracht achter Prince Care. Later deze week heeft Teunie een leuke challenge en aanbieding voor jou! 

fit.jpg

Teunie stelt zich voor

Ik ben Teunie Prins-Gerritsen, 40 jaar en moeder van 2 mooie dochters. Ik woon samen PRINS20130105-286met mijn gezin alweer ruim 7 jaar in het mooie dorp Vaassen, in de nieuwbouwwijk Vulcanus.   Voordat ik mijn bedrijf Prince Care begon, heb ik een hele reis in het bedrijfsleven gemaakt. Als bouwkundig opgeleide vrouw, ben ik aan het werk gegaan bij architecten en een woningstichting.  Doordat ik trouwde en een gezin kreeg was mijn functie niet meer wat ik me ervan voorstelde. Toen begon de vele omzwermingen, van  financiën naar order intake en uiteindelijk planning. Door de economische crisis kwam ik uiteindelijk niet meer aan het werk en heb ervoor gekozen om een eigen bedrijf, Prince Care te starten.

Prince Care

Teunie: ”Prins Care is een eenmanszaak geboren in 2013. Dit bedrijf voorziet in producten én diensten voor het wellness gevoel thuis. Passie is de basis van Prins Care!”

 banner

Producten en diensten van Prince Care

 • Interieurverzorging – bij particulieren
 • Aloe Vera – productlijn van Forever Living Products
 • Optivezel – productlijn van Optidee
 • Voeding – Orthomoleculair voedingsadviseur
 • Persoonlijke Begeleiding (op verschillende niveau’s, van gezondheid tot Productverkoop)
 • Workshops:

Voedingslezingen – Kookworkshops – SkinCare  & Productdemonstraties

Annette ter Heijden

Annette ter Heijden is Orthomoleculair Therapeut. Haar heb ik leren kennen in mijn download (3)zoektocht naar kennis over de producten van Forever. Vaak kreeg ik alleen maar te horen  waarvoor ik welk product kon gebruiken. Maar ik wilde altijd weten waarom. Die vragen kon Annette beantwoorden. Zo ontstond 4 jaar geleden onze klik . Door de kennis die ik bij haar heb opgedaan is onze samenwerking verdiept. Tot het punt waarop ik nu ben. Het punt waarop ik voedingscoach ben in de orthomoleculaire leer. Samen met Annette organiseer ik informatieve en interactieve lezingen in mijn omgeving. Zij is de specialist die mensen kan triggeren over de werking van het lichaam. Mochten mensen daarna op persoonlijk niveau verder willen dan komen ze bij mij op consult.

Trots op mijn Challenge

 Mijn Challenge, daar ben ik zo trots op! Een collega van mij, met wie ik inmiddels ook intensief samenwerk, Liz Millenaar, vroeg mij wat zij kon doen om zich Fitter en Vitaler te voelen. Ik heb haar op orthomoleculaire Basisvoeding gezet. Met een week ervaarde zij al verschillende voordelen zoals:

 • beter slapen,
 • helderder in haar hoofd,
 • beter zien,
 • en ze viel ook nog eens af.

Dit moeten meer mensen ervaren! Met dat gegeven zijn we aan het werk gegaan.

challenge-you-_quote2

90 plus 1 dag

Zo leren we in 90+1 dag mensen hun leven opnieuw in te richten. In deze 90+1 dag geven we 5 dagen per week informatie over alle aspecten die hiermee te maken heeft met elke week een eigen thema afsluitend met een opdracht. Op deze manier hoef je niet ineens alles radicaal om te gooien, maar kun je stapje voor stapje lerend en met kennis onderlegd steeds nieuwe keuzes maken. Want dat is waar we voor staan. Dat je je eigen keuzes kunt maken, omdat je weet wat het gevolg van een minder handige keuze is. Met die wetenschap kijk je heel anders tegen heel veel aspecten van het leven aan.

Daarnaast bieden we een online community waar challengers elkaar kunnen ondersteunen, omdat iedereen hetzelfde doormaakt, via een besloten Facebookpagina. Verder krijgt men een handboek, waarin alle informatie en opdrachten bewaard kunnen worden, zodat alles overzichtelijk bewaard wordt voor de toekomst.

Verder zijn er de 3 workshops die we aanbieden. Zodat er veel kennisoverdracht is en inzicht. Maar niet minder belangrijk het persoonlijk contact. De workshops die in de Challenge zitten zijn de voedingslezing, een SkinCare en een kookworkshop.

De Challenge bestaat uit 4 verschillende niveau’s.

 1. Brons – alleen informatief
 2.  Zilver – met extra verdieping
 3. Goud – met FB, handboek en een workshop
 4.  All the way – Het totaalpakket inclusief suppletie

wandelen

Persoonlijk contact

Er zijn in deze markt meer aanbieders. Maar wat wij ervan gezien hebben zijn dit voornamelijk online programma’s. Dit houd in dat je op gezette tijden een mailtje krijgt met informatie waar je een bedrag voor betaald. Waar wij het onderscheid in maken is het persoonlijke contact. Wij willen graag weten wie onze klanten zijn. Maar vooral dat onze klanten ons leren kennen. Dat ze weten dat dit echt onze passie is en dat we oprecht mensen naar een betere en bewustere gezondheid willen helpen. Door dit persoonlijke contact durven mensen sneller bij ons aan te kloppen wanneer er zich problemen voordoen. En dat is wat we willen.

Geen standaard programma

We weten dat de challenge Fit & Vitaal veel mensen vooruit zal helpen. Maar er kunnen ook onderliggende problemen naar voren komen. Daarover gaan we graag in gesprek. Elk lichaam is anders en reageert anders. Omdat elk mens een ander levenspatroon en – ritme heeft. Zo kunnen er bijvoorbeeld voedingsintoleranties naar voren komen. Of misschien wel schimmels of parasieten in de darmen. Ook daar hebben we verstand van en kunnen deze mensen verder helpen. Kortom, onze challenge is niet een standaard programma. Nee, wij zijn interactief en persoonlijk, DAT maakt onze challenge anders dan wat er tot nu toe verkrijgbaar was.

 

Later deze week kun je lezen wat Challenge deelneemster Yolanda van de challenge vind en heeft Teunie voor de lezers van Anneke Schrijft een leuke aanbieding!

 

4 reacties op “Vit en vitaal met Teunie

  1. Dat vind ik juist heel interessant. Dat is bij mij namelijk ook zo. Dan is deze challenge juist iets voor u. Omdat we u in deze challenge echt leren luisteren naar uw lichaam. We gaan niet uit van gemiddelden of specifieke hoeveelheden. Juist omdat ieder lichaam anders reageert.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s