Vlucht- Natasza Tardio (Review & winactie!)

kluit

Dit keer een review (& winactie) van de Nederlandse Jeugdthriller, Vlucht van schrijfster Natasza Tardio. Aangezien het een jeugdthriller is, en ik tot die doelgroep niet meer behoor, (wel jeugdigd van hart en geest maar ja dat telt niet), is de boekreview dit keer geschreven door  mij en mijn  jongste telg. 

Vlucht is geschreven in een vlotte schrijfstijl waardoor je je goed in kunt leven in het verhaal. Jongeren kunnen zich er vast in herkennen, want het boek bevat veel (maar hopelijk niet alle!) ingrediënten uit het leven van de meeste pubers. Problemen met ouders, vriendschap,liefde  en hoe je toekomst er wel eens anders uit kan zien dan je had gepland…De spannende omslag nodigt uit om dit boek te gaan lezen. Een frisse insteek van het boek is dat elk hoofdstuk wordt gezien door de ogen van afwisselende karakters uit het boek. Zo kun je het verhaal vanuit verschillende standpunten beleven. Daardoor besef je, dat niets hoeft te zijn wat het lijkt…

Samenvatting van het boek zoals te lezen op de achterkant

Wat als je hele leven in één keer op z’n kop wordt gezet en je je vrienden, familie, school en alles wat je kent, moet achterlaten? Voor Sanne Evers wordt deze nachtmerrie opeens waarheid als blijkt dat haar vader banden met de onderwereld heeft en hij gedwongen wordt om te getuigen tegen een van de gevaarlijkste criminelen in Nederland, Leo Dehler. Is het voor Sanne mogelijk om zich bij de situatie neer te leggen en haar beste vriendin Sophie en vriendje Deyan, zoon van Leo, achter zich te laten? Of neemt ze tegen beter weten in toch contact op met haar vrienden, waarbij ze de levens van haar familieleden op het spel zet?

3-Developmental-Tasks-which-Push-Some-Teens-over-the-Edge

sophie

Wil jij kans kans maken op een exemplaar van deze jeugdthriller? Beantwoord dan de volgende vraag:

Hoe heet de beste vriendin van Sanne?

Meedoen kan t/m 20-04-2016

Foto omslag: Sanneke Prins

Foto meisje met muts

26 reacties op “Vlucht- Natasza Tardio (Review & winactie!)

 1. Antwoord op de vraag is : Sophie

  Lijkt mij een erg mooi en spannend boek voor mijn oudste dochter die nu in de puberteit zit. Uiteraard ga ik het boek ook lezen ook al behoor ik ook niet meer tot de doel groep. Volgens mij dochter zie ik er jonger uit dan ik qua leeftijd ben alleen met hier en daar grijze haren😂. Kunnen we het daarna over het boek hebben wat we wel vaker doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoor ook niet meer bij de doel groep alhoewel ik ook jong van hart en geest ben.
  Heb ook geen jonge kinderen meer tuis.
  Dus ik gun het winnen aan een ander.
  Lijkt me wel al ben ik dan een 65 plusser een boek het lezen waard.
  De vriendin heet Sophie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lijkt me een heerlijke vlotte en spannende jeugd thriller van deze tijd.. Ik hou wel van spannende familiegeheimen!! (Vader met contacten in onderwereld) Erg nieuwsgierig geworden na het lezen van de recensie en samenvatting!
  Haar beste vriendin heet Sophie!

  Geliked door 1 persoon

 4. Sophie. Zou een leuk boek zijn voor mijn oudste dochter Silke. Moet binnenkort een boekverslag doen voor Nederlands. Wie weet kan ze dit over dit boek doen!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s