Wie test er mee? Starbucks Chilled Classics

love1

Hoera het Starbucks testpakket is binnen!! Ik ben als koffiefanaat dol op de koffie van Starbucks, en ik kan niet wachten om de ijskoffie van dit merk te gaan proberen. Het Starbucks chilled classic testpakket bevat de volgende smaken:

 • Cappuccino
 • Cafe Latte
 • Skinny Latte
 • Caramel Macchiato

Nu kun je altijd een Starbucks koffie drinken ook als er geen Starbucks in de buurt is! Voor het Anneke Schrijft testpanel ben ik op zoek naar lezers die ook deze koffie willen proberen en hun eerlijke mening willen geven. Wordt jij uitgekozen dan krijg je een coupon waarmee je bij AH een gratis Starbucks cup op kunt halen!! Hoe jij kans kunt maken om mee te testen? Laat in een reactie onder deze blogpost aan ons weten, welke smaak jij wilt gaan proberen!

insiders

 

Testpanel gesloten

Helaas je kunt je niet meer opgeven voor dit testpanel. Degene die uitgekozen zijn hebben bericht gehad.  Hou Anneke Schrijft in de gaten voor andere leuke acties!

12 reacties op “Wie test er mee? Starbucks Chilled Classics

 1. Hè hoi Anneke,
  Ik test super graag mee.
  Het liefst ga ik voor de caramel maar elke andere zou ook al top zijn.
  Mijn vriend en ik zijn helemaal wild van de Starbucks en eigenlijk zijn we net als jou gewoon koffiefanaten. Het is zelf zo dat we 20 mei gaan trouwen met een thema erin verweven. En je raad t al ons thema: ” koffie”.
  De trouw kaart , de taart en t bedankje allemaal koffie gerelateerd.
  Dus ik hoop dat ik een kans maak.
  Fingers crossed, super leuk dit.

  Geliked door 1 persoon

 2. Caramel Macchiato wil ik graag proberen. Als Italiaanse koffieliefhebber is het voor mij vrij lastig om goede koffie te vinden, vooral ijskoffie maar Caramel Macchiato drink ik altijd [de warme versie] zodra ik in de buurt kom van ’n Starbucks.

  Geliked door 1 persoon

 3. Starbucks doet mij aan mijn reizen denken. Ook in het buitenland en buiten Europa vind je Starbucks. Als ik op een trein of vliegtuig moest wachten ging ik de Starbucks binnen, want dan weet je dat je een goed tas koffie kunt drinken. Zelfs bij de Starbucks in de buurt spring ik geregeld binnen om dat fijne gevoel weer eens op te frissen. Overal is de kwaliteit hetzelfde. Ik ben een cafe latte fan.;)

  Geliked door 1 persoon

 4. Mijn eerste kennismaking met Starbucks ijskoffie was geen succes. Ik wil ze graag een herkansing geven. Ik had toen een cappuccino dus lijkt het mij dat ik hetzelfde zou moeten proberen als eerlijk vergelijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik ben geen grote koffie drinkster. Cappucino is heerlijk.
  Goedemiddag blogmaatje. Dank U voor deze nieuwe week dat wij van U hebben mogen ontvangen. Is elke opnieuw genade voor een ieder.
  BEMOEDIGING: Alles komt voort uit de liefde
  Alles keert terug in de liefde
  Zonder begin en zonder einde is de liefde…
  Een laat mijn leven deze week vol van zonneschijn zijn . Hartelijk dank. Vriendelijke groet xxxxPatricia.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s