Rosti Mepal Volumia bewaar-serveerschalen (Review & kortingscode)

Dit keer een review van de Rosti Mepal Volumia bewaar-serveerschalen en een speciale kortingscode waarmee je als lezer van Anneke Schrijft 10% korting in de Rosti Mepal  krijgt!

mep

Rosti Mepal heeft een uitgebreide lijn bewaar- serveerschalen. Ik gebruik deze bewaarschalen niet alleen om eten in te bewaren, maar door het mooie design en de goede kwaliteit van het product vooral als serveerschaal. De Volumia bewaarschalen zijn van een goede kwaliteit, en ik ben dan ook dolblij om er een paar in mijn bezit te hebben. Zeker in de zomer mogen deze bewaarschalen niet in je keuken inboedel ontbreken. Zodra het weer het over een poosje toelaat, eten wij weer in de tuin. Ik baal altijd ontzettend van de vliegen en wespen die dan op het eten afkomen. Als het zo’n kwakkelwinter blijft zullen er wel weer heel wat van deze beestjes zijn. Met de handige deksels die bij deze bewaarschalen zitten, maken wespen en vliegen geen kans meer om bij het eten te komen. De deksels sluiten makkelijk de schalen af en zijn makkelijk te openen. Eindelijk is het gekluns met deksels die moeilijk of niet goed sluiten op bewaardozen afgelopen. De Rosti Mepal Volumia bewaarschalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren die je keuken op fleuren. De bewaarschalen zijn handig te stapelen en nemen daardoor niet veel plek in keukenkastjes en/of de koelkast in. Ik heb ze een mooi plekje in mijn keuken gegeven want ik vind ze te leuk om in een keukenkastje te verstoppen. Hoewel de winter nog lijkt te moeten beginnen, haal ik zo al een beetje de lente naar binnen!

ik

Rosti Mepal Volumia bewaarschalen:

 • Mooi design
 • Goede kwaliteit
 • Praktisch in gebruik
 • Makkelijk te stapelen
 • Er zit 24 maanden garantie op de Volumia schalen (en alle andere Rosti Mepal producten)

Onderdelen:

In de webshop van Mepal Rosti zijn verschillende onderdelen van hun producten roodverkrijgbaar, waaronder deksels voor de Volumia schalen. Dat is heel handig want hoe vaak kun je bijv. niet een schoolbeker weggooien doordat er een kapje of knopje ontbreekt? Dat is nu dus verleden tijd.

Benieuwd naar de Volumia bewaarschalen en/of andere Rosti Mepal producten? Neem dan nu een kijkje in de Rosti Mepal webshop. Als lezer van Anneke Schrijft krijg je nu 10 % korting met onderstaande kortingscode.

 

rok

 

2 reacties op “Rosti Mepal Volumia bewaar-serveerschalen (Review & kortingscode)

 1. Wat een leuke actie!! 🙂
  Ga zeker even op die site kijken.
  Zelf heb ik er al de kaasdoos van.
  En indertijd de bekers en broodtrommeltjes voor de kinderen om mee naar school te nemen.
  Maar deze schalen zijn ook heel leuk en vooral nuttig!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s