Blije winnares TheeDirect winactie

joy

 

Joy Lap winares van de TheeDirect.nl winactie is blij met haar gewonnen thee pakket en stuurde ons deze foto toe. Zij mocht zelf haar pakket t.w.v. 24,95 samenstellen. Uit het ruime aanbod van de webshop viel de keus van Joy op de volgende soorten thee.

Joy ” Superleuk dat ik gewonnen heb. Heerlijk nu de herfst er weer aankomt!”

2 reacties op “Blije winnares TheeDirect winactie

  1. Nou mensen, heerlijke thee! Mijn favoriet is Opa’s fruittuintje. Mijn buurvrouw vind de Pink Lady het lekkertse. Erg zuinig in gebruik, een theelepeltje in het zeefje geeft al een grote mok heerlijke thee 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s