Happy birthday to me!!

Binnenkort ben ik jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden met een heerlijke taart. Wat is eigenlijk jullie favoriete taartrecept ? Mail je recept naar annekeschrijft@hotmail.com (eventueel met een foto erbij) de lekkerste recepten vind je binnenkort terug hier op Anneke Schrijft!

happy-birthday-lilly-pulitzer-2012

9 reacties op “Happy birthday to me!!

   1. 250 gr. Suiker
    250 gr. Boter
    250 gr. Zelfrijzende bloem
    4 eieren

    Ik doe er soms noten in of chocolade stukjes of rozijnen.
    Ik ik snij hem langs in drie door en bestrijk het met confituur.

    Aum schanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s