‘Waar lopen de schapen’ winnaars

Iedereen bedankt voor het meedoen aan de ‘Waar lopen de schapen’ winactie. Het was heel moeilijk om uit de inzendingen twee winnaars te kiezen! Uiteindelijk is het toch gelukt. En de winnaars zijn…

Rozenn Le Buhan & Franny van Dort

De winnaars hebben een mail ontvangen en het  boek komt z.s.m. hun kant op. De rest van de deelnemers wordt een door Margo Vonk ontworpen kaarten set toegestuurd. Volg Anneke Schrijft via twitter, facebook of wordpress om op de hoogte te blijven van nieuwe winacties.

schaap

schaap

schaap

Hieronder zie je een selectie uit de overige inzendingen.

schaap

Mijn naam is Jelly, een van mijn lievelingsdieren is een paard, ik heb dan ook altijd al paardgereden, ‘helaas’ door mijn zwangerschap moest ik hier wel mee stoppen. Maarja.. Dan zit je thuis ‘niks’ te doen ;), toen ben ik begonnen met breien, dit breien werd al snel een verslaving, na een paar jaar breien wilde ik wel eens mijn eigen garen proberen te maken,mijn vriend is schaapscheerder/herder, dus aan wol geen tekort;) ik heb een spinnewiel gekocht en ben aan het spinnen geslagen. De gevilte vachten vond ik ook altijd zo mooi dus dat ook maar eens proberen:D. Laat mijn vriend nou collega zijn van Martin Reitsma van By de Han, zo had ik genoeg keuze uit prachtige mooie vachten! Omdat ik alles wat met wol te maken heeft zo ontzettend leuk vindt ben ik nu degene die zich bezig houdt met de verkoop van de vachten van de By de Han schapen:D

Waarom deze foto? Ik heb deze foto zelf gemaakt (schapen op de foto zetten is ook zoo leuk!) de hond loopt achter de schapen dus de schapen komen echt op mij af rennen, door het rennen gaat de vacht zo prachtig op en neer en zie je heel mooi die lange lokken, als ik de foto zo zie heb ik gelijk de neiging om even aan de wol te voelen, hebben jullie dat niet?:D
Omdat ik mij nu dus helemaal bezig houdt met de schapen heb ik nu dus als lievelingsdier het schaap.
Het verhaal is beetje lang geworden(ik heb het al wat korter gemaaktBlozend gezichtje) maar ik hoop dat jullie het leuk vinden:D
Groetjes Jelly
schaap
schaap

4 reacties op “‘Waar lopen de schapen’ winnaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s