Wastas, winactie en plant een boom

rood

Bij Brabantia vind je een handig hulpje voor bij de was…de wastas. Ik gebruik de wastas voor de schone was. Eindelijk ben ik van het gezeul met de wasmand af. Elke keer ging ik met een  te volle mand de (zolder) trap op en af. Maar met deze handige wastas zijn deze gevaarlijke capriolen verleden tijd. Degene onder ons met kinderen herkent het volgende vast wel. De vieze was slingert overal rond en je vind het op de vreemdste plekken! Dat is vast verleden tijd met deze wastas, door het mooie design en vrolijke kleuren staat de wastas leuk in elke slaapkamer en de vieze was verdwijnt er als vanzelf in.

Je kunt de wastas gebruiken

 • voor de vieze was
 • voor de schone was
 • als opbergplek voor strijkwas
 • als opbergplek voor kinderspeelgoed
 • als handige hulp om boodschappen van de auto naar de keuken te brengen
 • …..

 

Brabantia heeft op dit moment een leuke winactie, die ook nog eens goed is voor het milieu! Brabantia werkt namelijk samen met de internationale non-profit organisatie WeForest aan herbebossing. En plant daarom een boom voor iedere verkochte Brabantia droogmolen. Het doel is het planten van 500.000 bomen. Marie-Noelle Keijzer, CEO van WeForest en Tijn van Elderen, CEO van Brabantia vertellen waarom de samenwerking tot stand is gekomen.

Marie-Noelle Keijzer, CEO van WeForest: “We brengen graag goede producten onder de aandacht en zetten consumenten aan om minder en beter te kopen. Als we allemaal een boom planten voor alles wat we doen en voor alles wat we consumeren, dan zijn we in staat om ons doel ‘Make Earth Cooler’ razendsnel te bereiken.”

Tijn van Elderen, CEO van Brabantia, reageert: “Elke keer dat je je was aan de lijn droogt, ben je lief voor de natuur. Het is beter voor je kleding, bespaart geld en stroom en het is nog beter voor het milieu ook! Het is gewoon een van die kleine dingen die je thuis kunt doen om het verschil te maken. En als je goede dingen doet, voel je je ook goed.”

“WeForest koopt bomen en plant deze in tropische gebieden. Zo helpt WeForest de opwarming van de aarde tegengaan en creëert tegelijkertijd banen in arme landen. Wij willen deze goede zaak ondersteunen, door te proberen 500.000 bomen te planten, één voor elke verkochte Brabantia droogmolen.”

win

klik hier  om mee te doen aan de winactie.

Klik hier om een kijkje te nemen in de Brabantia webshop.

wat is de vreemdste plek waar jij ooit vies wasgoed hebt gevonden?

2 reacties op “Wastas, winactie en plant een boom

 1. Gebruik heel zelden de wasdroger.
  Raarste plek waar ik vieze was heb gevonden was in de koelkast, zoon wilde het in de wasmand gooien maar eerst iets drinkenwas zijn verklaring.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s