Nieuwe kijk op zorg en gezin 2 t/m 4 oktober 2015 Jaarbeurshal Utrecht

header (1)

Stichting play4kids organiseert van 2 t/m 4 oktober 2015 het bijzondere evenement ”Nieuwe kijk op zorg voor kind en gezin”. In hal 5 van de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement is bedoeld om een brug te slaan tussen de verschillende instanties, bijv. zorgverzekeraars en gemeenten die de zorg leveren aan het kind/gezin. Er zijn veel verandereingen in de zorg dit jaar en de zorgnemer kan nu stappen nemen om samen met de zorgverstrekker de beste keuzes te maken voor de toekomst. De zorg moet meer op de client gericht zijn dan voorheen!

 Oplossingen en mogelijkheden

Oplossingen en mogelijkheden aandragen voor kind en gezin om op eigen kracht met vol vertrouwen de toekomst en maatschappij tegemoet te treden. Wij willen de bezoekers van het evenement laten ervaren dat  de zorg anders en beter kan. Goede voeding, comunicatie, creatieviteit, muziek, dans en spiritiualiteit kunnen daar aan helpen bijdragen.

kinderen kring

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom. Centraal staat de ondersteuning aan kinderen en hun leefomgeving die net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Niet alleen kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, maar ook de steeds groter wordende groep kinderen met bijvoorbeeld verslaving, ADHD, psychische problemen of een ontregelde thuissituatie. Kinderen zijn onze toekomst en wij (de maatschappij) kunnen zorgdragen voor een goede begeleiding tijdens alle ontwikkelingsfases. Wellicht kunnen de aspecten voor nieuwe zorg een positieve bijdrage leveren tijdens de ontwikkeling en begeleiding. 

Hal 5

Hal 5 van de Jaarbeurs zal verdeeld worden in 2 gedeeltes:

  1. Standhoudersgedeelte
  2. DOE gedeelte

In het standhouders gedeelte zien de standhouders de uitdaging om u te informeren over dit aspect. Op delijst standhouderskunt u regelmatig kijken wie aan dit evenement zal deelnemen. Maar men kan ook een lezing bijwonen van één van de standhouders in de daarvoor bestemde ruimte.

In het DOE gedeelte kunnen de kinderen en hun ouders en/of verzorgers, deelnemen aan diverse workshops, denk aan koken onder leiding van bekende sterrenkoks uit Nederland, schilderen, sport enz.

ouder_kind_relatie

DUS VOOR JONG EN OUD IS ER GENOEG TE BELEVEN TIJDENS DIT EVENEMENT.

Misschien bent u als professionele hulpverlener, zorginstelling, zorgaanbieder of overheidsinstantie het puzzelstukje voor deze doelgroep!

Voor meer informatie neem neem een kijkje bij www.nieuwekijkopzorg.nl

Tot ziens op het evenemet!

 

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Nieuwe kijk op zorg en gezin 2 t/m 4 oktober 2015 Jaarbeurshal Utrecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s