In gesprek met … Dennis van der Geest over FTN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voetballers van clubs als Wigan Athletic, Celtic en nu in Nederland Judoka Dennis van der Geest gebruiken dagelijks FTN. Na over de gezondheidsdrank gehoord te hebben en mij erin verdiept te hebben, besloot ik het zelf te gaan proberen. De reden daarvan is dat ik als echtgenote en moeder altijd geïnteresseerd ben in de gezondheid van mijn gezin. Chemische stoffen wil ik mijn gezin niet geven en ondanks dat wij zo gezond mogelijk proberen te leven is een extra steuntje in de rug nooit weg. Ik stelde Dennis van der Geest de de vraag waarom hij FTN is gaan gebruiken.  Verderop kun je het antwoord van Dennis op deze en andere vragen lezen.

FTN is een gezondheidsdrank dat sinds afgelopen najaar verkrijgbaar is in Nederland. Deze gezondheidsdrank is geschikt voor iedereen die wel een boost voor de gezondheid kan gebruiken.  FTN drinks Nederland verteld het volgende erover:”FTN is een nutraceutische drank die bij dagelijks gebruik je lichaam helpt sneller te herstellen door het natuurlijke vernieuwingsproces van volwassen stamcellen te ondersteunen. FTN laat deze belangrijke cellen sneller vermenigvuldigen en beschermt ze tegen vrije radicalen. Daarnaast blijft een gevarieerde en gezonde levenstijl wel van belang.”

Stamcellen zijn lichaamscellen die onbeperkt kunnen delen en zorgen voor de aanmaak van gespecialiseerde cellen, zoals bijvoorbeeld hartspiercellen, rode bloedlichaampjes en huidcellen. Stamcellen spelen een hoofdrol bij de ontwikkeling van een mens.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

FTN drank is gemaakt van 100% natuurlijke en (niet onbelangrijk) onbewerkte ingrediënten. Sinds ik moeder ben, ben ik extra alert op chemische toevoegingen in eten en drinken. Dat FTN alleen natuurlijke ingrediënten bevat was een van de redenen om het aan het dagelijkse ritueel toe te voegen. Deze donkere natte dagen waar verkoudheid griep en allerlei andere ongemakken op de loer liggen kan een flesje FTN drank per dag een goede toevoeging zijn om je weerstand op pijl te houden of te brengen. Mijn man en kinderen geef ik elke dag een flesje bij het ontbijt of mee naar school en werk. De FTN drank is puur natuur en dat proef je. De pure smaak kan voor sommigen even wennen zijn. Na het eerste flesje voelde ik  en mijn middelste meteen dat wij er  meer energie van kregen.  Bij mijn twee andere kinderen duurde dat wat langer en mijn man merkte geen effect. De basis van de FTN drank bestaat uit een effectieve combinatie van de volgende ingrediënten:

ftn

  • groenblauwe -algen, deze bevatten proteinen, essentiële vetzuren, chlorofyl, betacaroteen en nucleotiden. Dit is belangrijk voor het uithoudingsvermogen en sneller fysiek herstel. De nucleotiden stimuleren gezonde cellen en herstelt oude en ongezonde en beschadigde cellen.
  • groene thee, bevat antioxidanten. Antioxidanten ondersteunen de spijsvertering en helpen de gezondheid te bevorderen. Groene thee kan bijdragen aan een goede huid en versterkt het immuunsysteem en kan helpen de bloeddruk te verlagen.
  • wilde bosbessenextract, rijk aan antioxidanten. Bosbessenextract helpt mee aan een goede gezondheid van de hersenen, hart en bloedvaten, ogen, gewrichten en urinewegen.
  • vitamineD is een belangrijke vitamine die nog al eens over het hoofd wordt gezien maar van belang is voor het behoud van sterke tanden en het immuunsysteem. Vitamine D wordt vooral gehaald uit zonlicht maar in Nederland kan een aanvulling zinvol zijn. Ook als je gezond eet  en veel in de buitenlucht komt.
  • Aminozuren, zijn de bouwstenen van proteïnen en spierweefsel. Eiwitten zijn belangrijk voor groei, herstel en instant houding van de huid, spieren, organen en botten. Bloed, enzymen en hormonen bestaan ook voor een groot gedeelte uit eiwitten. Alle lichamelijke processen die te maken hebben met energie, herstel, spier en krachttoename en vet verlies. Humeur en herstelfunctie zijn nauw verbonden met aminozuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dennis over FTN

Wat was voor jou de reden om de  FTN gezondheidsdrank te gaan gebruiken?

”Mijn buurman kwam er mee, ik heb in het verleden veel ‘gezondheidsproducten’ voorbij zien komen, dus ik was eerst wat terughoudend, maar ben het toch gaan gebruiken.”

Wat is het effect van FTN op jouw gezondheid? 

”Het was een goede periode om er mee te beginnen, ik was erg druk, met werk, wat vaak onregelmatig is, een druk gezinsleven en daarnaast probeer ik ook nog wat vaker dan gemiddeld te sporten. Als ik wat lager in mijn energie zit kan ik ook beter beoordelen of een product werkt.”

Hoelang duurde het voordat je het effect van FTN  opmerkte?

”Op korte termijn gaf het me een energieboost, dus dat gaf me al gelijk zin om het in de ochtend te gebruiken als opstarter.”

Hoelang gebruik je al de FTN  gezondheidsdrank?

”Een paar maanden, ik vergeet het wel eens een dag, maar sinds ik het op een goed plekje in de koelkast heb gezet pak ik er eigenlijk elke dag op een bepaald moment wel een.”

Welke smaak FTN drank is jouw favoriet Citrus of Super Berry?

”Ik vind de super berry het lekkerst, maar vind ze alle twee prima te drinken.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Bloglezers hadden de mogelijkheid hun vraag aan Dennis aan mij door te geven. Onderstaande vragen zijn uitgekozen.

Ria Vosselman stelde de volgende twee vragen: ”Wat voor sport beoefende jij naast judo of vind je leuk?’

”We hebben een sportschool in Haarlem, daar doe ik eigenlijk van alles, hardlopen vind ik soms erg ontspannend, maar het liefst doe ik crossfit.”

 ”Wat voor beroep zou jij willen doen als je geen topsporter was geworden?”

”Ik heb het altijd leuk gevonden om te ‘entertainen’, dus waarschijnlijk iets wat ik nu doe, ik geef lezingen, presenteer op tv en draai muziek als DJ.”

Nadim Drief : ”Wat is je meest bijzondere moment uit je sportcarrière?”

” Het moment dat ik wereldkampioen werd. Een droom waar ik al als jong jochie van droomde kwam eindelijk, na jaren van harde arbeid, uit. het heeft mijn leven veranderd, nog steeds word ik aangesproken als wereldkampioen, en daar ben ik elke keer nog steeds trots op.”

Karin Jongsma:”Welk moment uit je sportcarrière wil je het liefst vergeten?”

”Dat zijn er wel een paar, maar ook die hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Ook van de mindere momenten kun je leren.”

Thijs Molenkamp: ”Wat houd jou op dit moment bezig?”

” Ik ben op dit moment erg druk met mijn nieuwe programma ‘Rot op naar je eigen land’. Dit is vanaf 20 januari te zien op NPO2 bij de EO. Een programma waar ik met een groep mensen een vluchtelingenreis heb gemaakt. Mensen met een uitgesproken mening over het vluchtelingenprobleem. Een zeer actueel thema, en waar iedereen wel een mening over heeft. Voor mij een enorme kans om zo’n programma te mogen presenteren.”

Anneke Schrijft mag 10 pakketten  FTN gezondheidsdrank verloten daarover de volgende keer meer!

5 reacties op “In gesprek met … Dennis van der Geest over FTN

  1. Wij gebruiken hier de Echinacea tabletten van het merk Forever. Zij verhogen de weerstand. Was er eerst ook sceptisch tegenover maar sedert onze kleinzoon deze gebruikt is hij nog niet een keer ziek geweest. Forever heeft allemaal gezonde producten met zuivere, natuurlijke extracten van de Aloë Vera plant.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s